Λίβερπουλ: Παρελθόν ο Άντριαν, συνεχίζει στη Μπέτις (vid)

Η Λίβερπουλ αποχαιρέτισε τον Άντριαν, ο οποίος θα συνεχίσει στη Ρεάλ Μπέτις. Επιστρέφει στην ομάδα του Άρνε Σλοτ ο Βίτεσλαβ Γιάρος

Λίβερπουλ: Παρελθόν ο Άντριαν, συνεχίζει στη Μπέτις (vid)

Η Λίβερπουλ επιβεβαίωσε ότι ο τερματοφύλακας Άντριαν αποφάσισε να αποχωρήσει από τον σύλλογο μετά τη λήξη του συμβολαίου του αυτό το καλοκαίρι. Στον Ισπανό προσφέρθηκε επέκταση, αλλά επέλεξε να αναζητήσει μια νέα πρόκληση μετά από πέντε χρόνια στο Άνφιλντ.

Ο 37χρονος, ο οποίος είχε 26 συμμετοχές με τη Λίβερπουλ, αναμένεται να επιστρέψει στην πρώην ομάδα του, τη Ρεάλ Μπέτις. Ο Άντριαν ήταν μια δημοφιλής φιγούρα στα αποδυτήρια, καθώς παρείχε εμπειρία πίσω από τους Άλισον Μπέκερ και Κουίβιν Κέλεχερ.

Το αποκορύφωμα της καριέρας του στη Λίβερπουλ ήταν η σπουδαία συμβολή του στον θρίαμβο στα πέναλτι επί της Τσέλσι στο UEFA Super Cup στην Κωνσταντινούπολη το 2019.

Με την αποχώρηση του Άντριαν, η Λίβερπουλ σκοπεύει να προωθήσει τον νεαρό τερματοφύλακα Βίτεσλαβ Γιάρος στην ομάδα του Άρνε Σλοτ. Ο 22χρονος βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε διακοπές μετά την συμμετοχή του στην ομάδα της Τσεχίας στο Euro. Ο Γιάρος απόλαυσε έναν εξαιρετικό δανεισμό στην Αυστρία με τη Στουρμ Γκρατς την περασμένη σεζόν, καθώς τη βοήθησε να κατακτήσει το νταμπλ.