Μίλαν: Ενδιαφέρον για τον Μαρτίνεθ της Μπαρτσελόνα

Δημοσίευμα από την Ισπανία υποστηρίζει ότι η Μίλαν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Μπαρτσελόνα Ινίγο Μαρτίνεθ, αλλά πρέπει πρώτα να ικανοποιηθεί ένας όρος.

Μίλαν: Ενδιαφέρον για τον Μαρτίνεθ της Μπαρτσελόνα

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Mundo Deportivo, η διοίκηση της Μίλαν θα μπορούσε ενδεχομένως να κάνει κινήσεις στο αμυντικό κομμάτι αυτό το καλοκαίρι και μια περίπτωση θα μπορούσε να είναι ο Ινίγο Μαρτίνεθ.

Ο 33χρονος πρόκειται να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, καθώς δεν υπολογίζεται από τους "μπλαουγκράνα" και το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2025. Η Μίλαν, σύμφωνα με την πηγή, θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει την επιχείρηση μόνο αν αποχωρήσει ο Φικάγιο Τομόρι.

Για να φύγει ο Τομόρι από τους "ροσονέρι", ωστόσο, θα χρειαστεί μια σημαντική πρόταση ύψους 50-60 εκατ. ευρώ, η οποία θα επέτρεπε στον σύλλογο να αποκομίσει μεγάλο κέρδος. Το συγκεκριμένο ενδιαφέρον για τον Άγγλο κεντρικό αμυντικό είναι αυτό της Νιούκαστλ, με την οποία η Μίλαν έχει άριστες σχέσεις, όπως φάνηκε από την υπόθεση του Σάντρο Τονάλι.

Πριν από λίγες ημέρες, η πηγή που έφερε στο φως της δημοσιότητας το θέμα Τομόρι-Νιούκαστλ ανέφερε ότι ο παίκτης δεν είναι ενθουσιασμένος ούτε με την ιδέα να πάει στο Νιούκαστλ και αντίθετα θέλει να παραμείνει στους "ροσονέρι", οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν ποδόσφαιρο στο Champions League.

Ο Μαρτίνεθ εν τω μεταξύ είχε 25 συμμετοχές με την Μπαρτσελόνα την περασμένη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας έρθει το περασμένο καλοκαίρι από την Αθλέτικ Μπιλμπάο.