Μακάμπι Τελ Αβίβ: Πρόβλημα με Μαλέντε ενόψει Ολυμπιακού

Ο βασικός εξτρέμ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Γιόνας Μαλέντε τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Μπερ Σεβά και όλα δείχνουν ότι θα χάσει τα ματς με τον Ολυμπιακό.

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Πρόβλημα με Μαλέντε ενόψει Ολυμπιακού

Πρόβλημα προέκυψε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αντίπαλο του Ολυμπιακού για τη φάση των «16» του Conference League. Συγκεκριμένα στο 39ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Χάποελ Μπερ Σεβά έγινε αναγκαστική αλλαγή ο βασικός εξτρέμ της ομάδας Γιόνας Μαλέντε.

Μία πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για μυϊκό τραυματισμό στον τετρακέφαλο του ποδοσφαιριστή. Την Κυριακή (25/2) ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να βγάλει μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Εάν επιβεβαιωθούν οι αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της Μακάμπι ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να μείνει εκτός δράσης γι' αρκετές εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι ο Μαλέντε θα χάσει τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Τουλάχιστον από το ματς του Φαλήρου θα απουσιάσει. Πάντως έτσι όπως περιγράφεται η κατάσταση από τα Μέσα του Ισραήλ η Μακάμπι φαίνεται πως θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μαλέντε.