Ολυμπιακός: Στον Ναό της Αφαίας και τον Άγιο Νεκτάριο τα τρόπαια (pics, vid)

Τα τρόπαια του UEFA Europa Conference League και του UEFA Youth League βρέθηκαν στον Ναό της Αφαίας και τη Μονή του Αγίου Νεκταρίου και θα συνεχίσουν προς Αγία Μαρίνα και Σουβάλα στο πλαίσιο της περιοδείας τους στην Αίγινα. 

Ολυμπιακός: Στον Ναό της Αφαίας και τον Άγιο Νεκτάριο τα τρόπαια (pics, vid)

Ένθερμη υποδοχή επιφύλαξαν εκατοντάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού στην Αίγινα στην αποστολή των Πειραιωτών, με τις ερυθρόλευκες κούπες που κατέκτησε ο σύλλογος τις τελευταίες ημέρες. Αρχηγός της αποστολής των Πειραιωτών, ήταν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Καραϊσκάκης Α.Ε. κ. Βασίλης Βασιλειάδης. Η αποστολή κατέφθασε το πρωί στο λιμάνι της Αίγινας με το πλοίο Φοίβος.

Οι δύο ερυθρόλευκες κούπες του Europa Conference League και του UEFA Youth League, που κατέκτησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός , σε άνδρες και νέους αντίστοιχα, τοποθετήθηκαν σε ειδικά βάθρα, δίπλα από το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου του Θαλασσινού και όσοι ήθελαν μπορούσαν να φωτογραφηθούν, σε ανάμνηση αυτών των πολύ μεγάλων και πολύ σημαντικών επιτευμάτων, των τροπαίων που γράφτηκαν με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Ολυμπιακού, ο οποίος την επόμενη χρονιά, το 2025, συμπληρώνει και τα 100 χρόνια ζωής.

Η αποστολή επισκέφτηκε και προσκύνησε τον Άγιο Νεκτάριο και τον Ναό της Αφαίας. Μετά θα επισκεφθεί την Αγία Μαρίνα, το Βαθύ και τη Σουβάλα. Στις 17.00, η αποστολή θα επιστρέψει στον Πειραιά με τον Φοίβο, για να συνεχιστεί η περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Δήλωση στο Aegina Portal έκανε ο κ. Βασίλης Βασιλιάδης:

«Η αποστολή του Ολυμπιακού ξεκίνησε το Θρυλικό της ταξίδι σε όλη την Ελλάδα. Ο πρώτος σταθμός μας είναι σήμερα η Αίγινα, η Ιερά Μονή του Αγίου Νεκταρίου.

Ο κόσμος όπως είδατε υποδέχθηκε το πούλμαν του Ολυμπιακού και τα πανευρωπαϊκά κύπελλα που κατακτά πρώτη φορά σύλλογος ποδοσφαιρικός στην Ελλάδα, ευχαριστήθηκε που του φέραμε τις κούπες τις πανευρωπαϊκές.

Τώρα πηγαίνουμε προς Αγία Μαρίνα, Βαθύ και Σουβάλα και θα επιστρέψουμε στην Αίγινα για να αποχωρήσουμε, θα φύγουμε στις 5 μ.μ. Ευχαριστούμε τους πολίτες του ήρθαν για να βγουν με τις κούπες, θα ήταν άδικο να μην βγουν φωτογραφία και αυτό το πράγμα θα το κάνουμε πανελλαδικά. Προσκυνήσαμε και στον Άγιο Νεκτάριο».

Στην υποδοχή της αποστολής στο λιμάνι, παραβρέθηκε ο αντιδήμαρχος αθλητισμού της Αίγινας κ. Νίκος Μαρίνος.

Με πληροφορίες από Aegina Portal.