Γλίτωσε η Αργεντινή, «βράζουν» στο Μαρόκο (vids)

Χαμός έγινε στο παιχνίδι της Αργεντινής με το Μαρόκο στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών αγώνων με τον κόσμο να κάνει ρίψη κροτίδων.

Γλίτωσε η Αργεντινή, «βράζουν» στο Μαρόκο (vids)

Το Μαρόκο είχε πολύ καλή εικόνα στο παιχνίδι με την Αργεντινή και προηγήθηκε στο σκορ με 2-0. Όλα έδειχναν ότι οι Αφρικανοί είναι κοντά σε μία σπουδαία νίκη στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού τουρνουά, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι ακριβώς.

Ο ρέφερι της αναμέτρησης έδειξε 15 λεπτά καθυστερήσεις με αποτέλεσμα στο 90’+16’ ο Μεντίνα μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Μαρόκου να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με κοντινή κεφαλιά και να κάνει το 2-2. Το γκολ της Αργεντινής προκάλεσε μεγάλη ένταση στις κερκίδες με τους Μαροκινούς να κάνουν ρίψεις κροτίδων και αντικειμένων.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να οδηγηθούν στα αποδυτήρια για να προστατευτούν από τα αντικείμενα που έπεφταν στον αγωνιστικό χώρο.

Πάντως από την πλευρά των Μαροκινών υπάρχουν έντονα παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα αφού θεωρούν και υπερβολικά τα 15 λεπτά που δόθηκαν καθυστερήσεις, ενώ στέκονται στο γεγονός πως το γκολ επιτεύχθηκε στο 16ο λεπτό του εξτρά χρόνου. Και τα Μέσα στο Μαρόκο αναφέρουν ότι ο διαιτητής κράτησε καθυστερήσεις μέχρι να ισοφαρίσει η Αγρεντινή.

Να σημειώσουμε πως σε ολόκληρο το παιχνίδι έπαιξε ο χαφ του Ολυμπιακού, Σαντιάγο Έσε. Ο Αργεντινός μέσος είχε πολύ καλή παρουσία σε αυτή την αναμέτρηση και θεωρείται από τους διακριθέντες για την ομάδα του.