Eurovision 2023: Η πρώτη πρόβα της Κύπρου (pics)
Πραγματοποιήθηκε η πρώτη πρόβα της Κύπρου
![Eurovision 2023: Η πρώτη πρόβα της Κύπρου (pics)](https://www.fosonline.gr/media/news/2023/05/01/244451/main/Andrew_lambrou_Cyprus_first-705x470.jpg)
Εμπνευσμένη από τα στοιχεία της φύσης (γης), από την άβυσσο στην κάθαρση των νερών των καταρρακτών και στο τέλος την λάβα και την φωτιά που οδηγεί στην αναγέννηση, ήταν η σκηνική εμφάνιση του Break A Broken Heart του Andrew Lambrou, στην πρώτη πρόβα της κυπριακής συμμετοχής στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision στο Λίβερπουλ.
Το Break A Broken Heart είναι μια δυνατή, ειλικρινής φεστιβαλική μπαλάντα που ξεσηκώνει την Liverpool Arena.
Διαβάστε Επίσης
Ολυμπιακός: Σε ρυθμούς MVP ο Βεζένκοφ και ο ηγέτης Φουρνιέ
Η δεύτερη πρόβα της Κύπρου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5/5 οπότε θα έχουμε και καλύτερη εικόνα για όσα θα δούμε από τον Andrew Lambrou στην σκηνή του διαγωνισμού.
Πηγή: eurovisionfun.com