Κρήτη: Υπό έλεγχο η επιχείρηση μετά την καταγγελία νεαρού μάγειρα

Ο νεαρός μάγειρας ενώ υπέστη εγκαύματα από καυτό λάδι, τοποθετήθηκε σε αποθηκευτικό χώρο ωμών κρεάτων αντί να δεχθεί άμεσα βοήθεια από τους υπεύθυνους, καθώς ήταν ανασφάλιστος.

Κρήτη: Υπό έλεγχο η επιχείρηση μετά την καταγγελία νεαρού μάγειρα

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η καταγγελία ενός νεαρού μάγειρα που δούλευε σε κουζίνα ξενοδοχείου στην Κρήτη, ο οποίος ενώ υπέστη εγκαύματα από καυτό λάδι, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου αντί να δεχθεί άμεσα βοήθεια από τους υπεύθυνους, τον έβαλαν σε ένα χώρο όπου αποθηκεύουν ωμά κρέατα, καθώς ήταν ανασφάλιστος.

Στο θέμα αναφέρθηκε ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, σημειώνοντας ότι έχει επιληφθεί ήδη από χθες η Επιθεώρηση Εργασίας και είναι σε εξέλιξη ο έλεγχος της επιχείρησης.

«Ήδη, μετά από την παρέμβαση της Επιθεώρησης Εργασίας, συμφωνήθηκε ο εργαζόμενος να εισπράξει όλα τα δεδουλευμένα και όποιες άλλες νόμιμες αποδοχές και η επιχείρηση να καλύψει τα έξοδα θεραπείας του. Ο έλεγχος συνεχίζεται», αναφέρει επίσης στην ανάρτησή του.

naftemporiki.gr



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110