Σεισμός 4,1 ρίχτερ κοντά στο Γερολιμένα Λακωνίας
Σεισμός με επίκεντρο 32 χιλιόμετρα από το Γερολιμένα τη Δευτέρα το πρωί έγινε αισθητός σε Μεσσηνία και Λακωνία.
![Σεισμός 4,1 ρίχτερ κοντά στο Γερολιμένα Λακωνίας](https://www.fosonline.gr/media/news/2022/04/04/182043/main/seismografos.jpg)
Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή, περίπου στις 07:40 τη Δευτέρα το πρωί, σε περιοχές της Μεσσηνίας και της Λακωνίας όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε 32 χιλιόμετρα δυτικά, νοτιοδυτικά του Γερολιμένα της Λακωνίας.
Διαβάστε Επίσης
Ολυμπιακός: Σε ρυθμούς MVP ο Βεζένκοφ και ο ηγέτης Φουρνιέ
Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο ήταν 54 χιλιόμετρα νότια, νοτιοανατολικά της Κορώνης, στη Μεσσηνία.