Οι ταινίες της εβδομάδας: Δύο animation, μία ταινία τρόμου, ένα θρίλερ και μια ψαγμένη επανέκδοση

Οι ταινίες που κυκλοφορούν στους κινηματογράφους

Οι ταινίες της εβδομάδας: Δύο animation, μία ταινία τρόμου, ένα θρίλερ και μια ψαγμένη επανέκδοση

Δύο animation, μία ταινία τρόμου, ένα θρίλερ και μια ψαγμένη επανέκδοση στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Το Ατίθασο Ρομπότ

Νέο animation από στούντιο της Dreamworks. Το θρυλικό στούντιο κινουμένων σχεδίων παρουσιάζει τη μεταφορά του μπεστ σέλερ "Wild Robot" (Πίτερ Μπράουν). Πρόκειται για μια επική περιπέτεια που ζει η Ρόζι, ένα ανδροειδές που ναυαγεί σε ένα ακατοίκητο νησί. Ξαφνικά, πρέπει όχι μόνο να προσαρμοστεί στις αφιλόξενες συνθήκες που το περιμένουν εκεί, αλλά και να χτίσει σχέσεις με τα ζώα του νησιού, με αποτέλεσμα να πάρει υπό την προστασία του ένα ορφανό χηνόπουλο. Στην πρωτότυπη εκδοχή του "Ατίθασου Ρομπότ", τις φωνές τους χαρίζουν διάσημοι ηθοποιοί όπως η οσκαρική Λουπίτα Νιόνγκο ("12 Χρόνια Σκλάβος"), ο Πέδρο Πασκάλ ("The Mandalorian"), η βραβευμένη με Έμι Κάθριν Ο’Χαρα και ο βετεράνος Μπιλ Νάι ("Αισθάνομαι Ζωντανός").

Bagman

Horror φαντασμάτων. Όταν μια απαίσια απειλή από την παιδική ηλικία του επιστρέφει για να τον στοιχειώσει, ένας πατέρας αγωνίζεται απεγνωσμένα ενάντια στον βαθύτερο εσωτερικό φόβο του. Μόνο που αυτή τη φορά, ο αγώνας δεν είναι για τον εαυτό του. Είναι για την οικογένειά του.

Η Ώρα της Σιωπής

Περιπέτεια με ήρωα αστυνομικό με απώλεια ακοής. Ένας ντετέκτιβ που εργάζεται ως διερμηνέας στο τμήμα του, καλείται να αντιμετωπίσει μια ομάδα διεφθαρμένων συναδέλφων του οι οποίοι προσπαθούν να εξοντώσουν μία κωφή μάρτυρα φόνου σε μια πολυκατοικία.

My Hero Academia: You're Next

Εφηβικό anime. Οι Ντέκου, Μπακούγκο, Τοντορόκι και τα υπόλοιπα μέλη του Προγράμματος Ηρώων του Λυκείου U.A. πρέπει να παλέψουν ενάντια στον Νταρκ Μάιτ και τη μοχθηρή εγκληματική οργάνωση που έχει υπό τον έλεγχό του.

Συνάντησα και Ευτυχισμένους Τσιγγάνους

Μία από τις καλύτερες ταινίες του γιουγκοσλαβικού "Μαύρου Κύματος". Σε μια κοινότητα Ρομά οι εντάσεις οξύνονται όταν ένας τοπικός έμπορος ερωτεύεται μια πολύ νεότερή του γυναίκα.

Πηγή: athinorama.gr