Ολυμπιακός: Ενοχλήσεις στον δικέφαλο ο Γκος, δεν παίζει στο υπόλοιπο ματς με το Περιστέρι
Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος δεν θα αγωνιστεί στο υπόλοιπο της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με το Περιστέρι.
![Ολυμπιακός: Ενοχλήσεις στον δικέφαλο ο Γκος, δεν παίζει στο υπόλοιπο ματς με το Περιστέρι](https://www.fosonline.gr/media/news/2024/02/16/289607/main/gkos.jpg)
Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος δεν θα αγωνιστεί τελικά στο υπόλοιπο παιχνίδι με το Περιστέρι. Ο Αμερικανός αισθάνεται ενόχλησε στον αριστερό δικέφαλο με αποτέλεσμα στο τρίτο δεκάλεπτο να μην βγει καν στο γήπεδο.
Ο παίκτης θα υποβληθεί σε μαγνητική για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη και αν θα μπορέσει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στο υπόλοιπο της διοργάνωσης.
Διαβάστε Επίσης
Ολυμπιακός: Σε ρυθμούς MVP ο Βεζένκοφ και ο ηγέτης Φουρνιέ
Τη φετινή σεζόν έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς ο Γκος και τώρα βγαίνει και πάλι νοκ άουτ με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να στερείται των υπηρεσιών ενός σημαντικού παίκτη.