Προσέχουμε για να έχουμε…

Η πρώτη αγωνιστική της EuroLeague επεφύλασσε αρκετές αρνητικές εκπλήξεις και απρόσμενες ήττες, αλλά και τον σοβαρό τραυματισμό του Σκότι Ουίλμπεκιν

Προσέχουμε για να έχουμε…

«Αυτή τη στιγμή είναι πιο σημαντικός ο τραυματισμός του Σκότι για μας παρά η νίκη επί του Ολυμπιακού» είπε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά τη νίκη στην Πόλη.

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν πάρα πολύ άτυχος, αφού στο πρώτο κιόλας λεπτό του αγώνα στραβοπάτησε και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο δεξί του γόνατο.

Μάλιστα η Φενέρμπαχτσε είναι από τώρα στην αγορά για να προχωρήσει στην αντικατάστασή του μια και θα μείνει για πολλούς μήνες εκτός δράσης.

Έντονος είναι ο προβληματισμός στην Παρτιζάν, η οποία έκανε τεράστια επένδυση φέτος, τα άλλαξε όλα, αλλά έχασε από τη Μπασκόνια παίζοντας πολύ άσχημα.

«Ψυχρολουσία» για τη Ρεάλ Μαδρίτης, που ηττήθηκε στη Γερμανία από τη Μπάγερν Μονάχου με τους Βαυαρούς του Γκόρντον Χέρμπερτ να δείχνουν πως δεν χρειάζεται πάντα να σκορπάς ένα τσουβάλι ευρώ για να φτιάξεις μια ανταγωνιστική ομάδα.

Στο Κάουνας η Ζαλγκίρις έδωσε ένα μάθημα στην Μπαρτσελόνα με το… καλησπέρα στη διοργάνωση και έδειξε πως για μια ακόμα φορά η «Zalgirio Arena» θα είναι «Κρανίου Τόπος» για τους απρόσεκτους.

Παραλίγο να την… πατήσει και ο Ερυθρός Αστέρας που χρειάστηκε να κάνει υπερπροσπάθεια για να κάμψει την σθεναρή αντίσταση της «νεοφώτιστης» στη διοργάνωση Παρί, που με πάθος και μαχητικότητα πήγε να κάνει… σεφτέ και να γράψει ιστορία.

Με λίγα λόγια όποιος δεν προσέξει, τρέχει. Μπορεί ακόμα να είναι φυσικά νωρίς, αλλά στο τέλος της κανονικής περιόδου, όταν θα λείπει μια νίκη για το πλεονέκτημα έδρας, όλοι θα ανατρέχουν στην πρώτη αγωνιστική…