Χέρμπερτ για Μπάγερν: «Υπάρχουν τρεις τρόποι για να δεθεί μία ομάδα» (vid)

Για τους εναλλακτικούς του τρόπους να φτιάξει κανείς τη χημεία μιας ομάδας μίλησε από την προετοιμασία της Μπάγερν ο Γκόρντον Χέρμπερτ.

Χέρμπερτ για Μπάγερν: «Υπάρχουν τρεις τρόποι για να δεθεί μία ομάδα» (vid)

Χαρτιά, κρασιά αλλά και... μπάσκετ! Αυτοί είναι μερικοί από τους τρόπους να δημιουργηθεί χημεία σε μια ομάδα σύμφωνα με τον Γκόρντον Χέρμπερτ.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για το θέμα αυτό μέσα από την προετοιμασία της Μπάγερν στη Σλοβενία, αποκαλύπτοντας ότι μέχρι στιγμής πέραν των προπονήσεων και των φιλικών έχουν δοκιμάσει μαζί κρασιά, ενώ έχουν παίξει και παιχνίδια με κάρτες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Υπάρχουν τρεις τρόποι για να δεθεί μια ομάδα. Ο ένας είναι στο παρκέ, ο άλλος στις προπονήσεις και ο άλλος εκτός γηπέδου. Εμείς κάναμε και τα τρία στη Σλοβενία. Πατήσαμε παρκέ, κάναμε διάφορα πράγματα στην προπόνηση, μιλήσαμε για τους στόχους, την απόδοσή μας, την ταυτότητά μας.

Επίσης, παίξαμε ένα παιχνίδι, όπου ένας αθλητής έπρεπε να τραβήξει ένα χαρτί από ένα καπέλο, και ανάλογα με το όνομα που έγραφε, έπρεπε να παρουσιάσει αυτόν τον συμπαίκτη του στους υπόλοιπους. Παίξαμε ένα παιχνίδι που λέγεται Mafia. Είμαι βέβαιος ότι πολλοί το γνωρίζετε, αλλά για μένα ήταν καινούργιο. Και το απόγευμα κάναμε ένα tour για να δοκιμάσουμε κρασιά.

Ήταν μια υπέροχη μέρα. Νομίζω ότι οι παίκτες την απόλαυσαν και πως όσο προχωρούσε εκείνη η ημέρα, γινόταν όλο και καλύτερη».