Λούκα Βιλντόζα: Η εντυπωσιακή Μιλίτσα Τάσιτς είναι «orthodox brother» και έρχεται στο ΣΕΦ (pics)

Έρχεται στο ΣΕΦ η 25χρονη Σέρβα βολεϊμπολίστρια, Μιλίτσα Τάσιτς, είναι η «καυτή» σύντροφος του Λούκα Βιλντόζα και ξεκίνησε την καριέρα της στον Ερυθρό Αστέρα.

Λούκα Βιλντόζα: Η εντυπωσιακή Μιλίτσα Τάσιτς είναι «orthodox brother» και έρχεται στο ΣΕΦ (pics)

Ο Λούκα Βιλντόζα είναι ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού, με τον Αργεντινό γκαρντ να υπογράφει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες. Σύντροφός του είναι η επίσης αθλήτρια του βόλεϊ, Μιλίτσα Τάσιτς, η οποία κατάγεται από τη Σερβία.

Είναι 24 ετών (24/12/1999), γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βελιγράδι και ξεκίνησε την καριέρα της στον Ερυθρό Αστέρα. Κατά την πρώτη της χρονιά, κατάφερε να κατακτήσει τον χάλκινο σκορπιό στο Σερβικό Κύπελλο και στη Σερβική Σούπερλιγκα. Παράλληλα, εκλήθη στην εθνική ομάδα U18 της Σερβίας και κατάφερε να κερδίσει το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 και στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων.

Το 2020, μετακόμισε στις ΗΠΑ για να παίξει με την ομάδα βόλεϊ του Πανεπιστημίου Nevada Las Vegas, κατακτώντας τίτλους και επιτυχίες. Επέστρεψε στην Ευρώπη το 2022, υπογράφοντας με το ρουμανικό σύλλογο Dinamo Bucuresti και το 2023 με τον τουρκικό Merinos SK. Αίσθησή μας πως θα απασχολήσει και τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό...

Η Μιλίτσα Τάσιτς (με ύψος 1,87) έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις ωραιότερες αθλήτριες του βόλεϊ στην Ευρώπη, έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ και έρχεται στο ΣΕΦ για να κεντρίσει το βλέμμα των φιλάθλων του Ολυμπιακού και όχι μόνο. Είναι υποστηρικτής του Ερυθρού Αστέρα στη Σερβία και ταυτόχρονα «οrthodox brother».

Δείτε τις εικόνες:

Milica Tasić proslavila rođendan s Lukom Vildozom
Na pomolu nova velika sportska ljubav. Luka Vildoza i Milica Tasić u  emotivnoj vezi. - Sport Network
Milica Tasić u provokativnom izdanju zapalila Berlin i bodrila Panatinaikos  i Luku Vildosu u Berlinu (video) - Sportal.rs
Na pomolu nova velika sportska ljubav. Luka Vildoza i Milica Tasić u  emotivnoj vezi. - Sport Network
NotableAthletes on X: "Milica Tasic - Serbian Volleyball Player  https://t.co/sIFj4M3H2Y" / X
Milica Tasić još jednu vrelo izdanje Vildozine devojke
Milica Tasic: Η Σέρβα αθλήτρια του βόλεϊ και σύντροφος του Λουκά Βιλντόζα  ανεβάζει τη θερμοκρασία - Koolnews.gr
ZA NJU NIJE BILO MESTA KOD SANTARELIJA: Milica je najatraktivnija srpska  odbojkašica, a muškarci širom planete žale što je nisu gledali na SP (FOTO)
Milica Tasic (Volleyball, Serbia) - @milicatasic12 : r/athleteormodel
Mediji u Srbiji objavili seksi fotografije odbojkašice, ona ubrzo reagovala  - SportSport.ba
Milica Tasic fa impazzire Luca Vildoza e tutta Atene
Luka Vildoza uči srpski od Milice Tasić | Sport | Košarka