Εθνική Γυναικών: Συγκεντρώθηκε για το τελευταίο «παράθυρο» των προκριματικών

Η Εθνική Γυναικών μαζεύτηκε για τα τελευταία δυο παιχνίδια 

Εθνική Γυναικών: Συγκεντρώθηκε για το τελευταίο «παράθυρο» των προκριματικών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (2/2) το απόγευμα στο ΚΓ «Ανδρέας Παπανδρέου» στο Περιστέρι η πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση της Εθνικής Γυναικών, ενόψει των δυο αγώνων που θα διεξαχθούν στις 6 και 9 Φεβρουαρίου (με την Τσεχία και τη Γερμανία αντίστοιχα) στο τρίτο και τελευταίο “παράθυρο” των προκριματικών του FIBA Women’s Eurobasket 2025.

Παρούσες στην πρώτη συγκέντρωση ήταν όλες οι αθλήτριες οι οποίες έχουν κληθεί για την προετοιμασία: Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Κωνσταντίνα Σαρηγιαννίδου, Βασιλική Λούκα, Βασιλική Χωλοπούλου, Άρτεμις Σπανού, Ιωάννα Χατζηλεοντή, Ελεάννα Χριστινάκη, Διαμάντω Αλεξιά, Έλενα Τσινέκε, Αντιγόνη Χαιριστανίδου, Λία Ντάνου, Τζωάννα Ταμπάκου, Μαριέλλα Φασούλα και Ρένια Καρλάφτη.

Το τελευταίο «παράθυρο» της προκριματικής φάσης θα «ανοίξει» την προσεχή Πέμπτη (6/2) με την Εθνική Γυναικών να αντιμετωπίζει την Τσεχία στο Μπρνο (19.00, Starez Arena Vodova), και θα «κλείσει» την Κυριακή (9/2) στη Γλυφάδα, όπου η Ελλάδα θα υποδεχθεί τη Γερμανία στο ΔΑΚ Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας» (17.00, ΕΡΤ 2).



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110