Ολυμπιακός: Ένα δεκαήμερο «φωτιά»

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα

Ολυμπιακός: Ένα δεκαήμερο «φωτιά»

Μια δυνατή προπόνηση για τον Ολυμπιακό ήταν ο αγώνας στην Καρδίτσα. Με το μυαλό στα δύσκολα που έρχονται, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τα καλά και τα κακά τους σημεία. Ο Μπαρτζώκας στάθηκε φυσικά στα δεύτερα, αφού θέλει από την ομάδα του να παίζει καλά και στα 40 λεπτά και να μην δείχνει σημάδια χαλαρότητας.

Το ευχάριστο για τον κόουτς του Ολυμπιακού, αλλά και όλους στο λιμάνι, ήταν η επιστροφή του Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος πάτησε ξανά παρκέ και θα είναι πλέον διαφορετική η φροντ λάιν της ομάδας!

Αφού βγήκε η υποχρέωση στην Καρδίτσα, τον Ολυμπιακό πλέον περιμένει ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα. Ένα δεκαήμερο κυριολεκτικά «φωτιά», με απανωτά παιχνίδια ξανά για τους Πειραιώτες. Την Παρασκευή για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας οι «ερυθρόλευκοι» δοκιμάζονται στο Μόναχο κόντρα στη δυνατή Μπάγερν και δύο μέρες αργότερα, την Κυριακή, υπάρχει το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Ακολουθεί στο καπάκι νέα «διαβολοβδομάδα» στην Ευρωλίγκα, με τον Ολυμπιακό να μένει στο ΣΕΦ και να υποδέχεται Ρεάλ (29/10) και Μπαρτσελόνα (31/10).

Παιχνίδια ανά δύο ημέρες και οι Πειραιώτες καλούνται να φανούν δυνατοί και να πάρουν όσες περισσότερες νίκες μπορούν. Το θετικό είναι ότι τα τρία μεγάλα παιχνίδια με Παναθηναϊκό, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα γίνονται στο ΣΕΦ και η ομάδα θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου της. Δεν αρκεί, όμως, μόνο αυτό. Θα χρειαστεί να παίξει καλό μπάσκετ ο Ολυμπιακός, ενώ και ο κόσμος θα πρέπει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, αποτελώντας αληθινά τον «έκτο παίκτη» της ομάδας!