Αταμάν: «Να κάνω back to back με τον Σλούκα, όπως με τον Λάρκιν»

Ο Εργκίν Αταμάν πήρε μέρος στη συνέντευξη Τύπου του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος». 

Αταμάν: «Να κάνω back to back με τον Σλούκα, όπως με τον Λάρκιν»

Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που θα διεξαχθεί το Σάββατο (21/9) στο Καλλιμάρμαρο.

Στη συνέντευξη Τύπου συμμετείχε και ο Εργκίν Αταμάν, ο οποίος δήλωσε πως θέλει να κάνει το back to back με τους «πράσινους».

Ο Τούρκος προπονητής είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που φιλοξενούμε τρία μεγάλα κλαμπ και τρεις μεγάλους προπονητές και παίκτες. Ο Ζέλικο ήταν το είδωλό μου στην αρχή της καριέρας μου. Χαίρομαι που βλέπω τον Λάρκιν, με τον οποίο κατέκτησα δύο συνεχόμενες φορές την EuroLeague. Τώρα θέλω να κάνω το ίδιο με τον Σλούκα. Χαίρομαι που βλέπω και τον Ντι Μπαρτολομέο, που έκανε πέρσι πολύ καλή σεζόν και μας δυσκόλεψε πολύ.

Από όταν ξεκίνησα με τον Παναθηναϊκό κατάλαβα την ποιότητα και την κουλτούρα της ομάδας στην Ευρώπη, αλλά και την κουλτούρα της οικογένειας Γιαννακόπουλου που ξεκίνησε με τον Παύλο και συνεχίζεται με τον Δημήτρη. Ελπίζω το συγκεκριμένο τουρνουά να είναι κάτι ξεχωριστό ειδικά σε αυτό το συγκεκριμένο γήπεδο.

Το μπάσκετ όμως δεν είναι μόνο το παιχνίδι και οι τίτλοι, είναι επίσης κάτι ξεχωριστό, κάτι που σχετίζεται με την κουλτούρα, είναι ένα σόου. Αυτό που θα φανεί από το τουρνουά είναι ότι ο Παναθηναϊκός υποστηρίζει την ειρήνη σε όλο τον κόσμο, για όλους τους ανθρώπους».