Elite League: Ανακοινώθηκαν από την ΕΟΚ οι wild cards

Βίκος Ιωαννίνων και Έσπερος Λαμίας θα αγωνίζονται στην Elite League από την επόμενη σεζόν

Elite League: Ανακοινώθηκαν από την ΕΟΚ οι wild cards

Ανακοινώθηκαν από την ΕΟΚ οι ομάδες οι οποίες θα λάβουν wild cards συμμετοχής στα πρωταθλήματα της Elite League και της Α1 Γυναικών.

Όπως ανακοίνωσε χαρακτηριστικά η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των αιτημάτων για χορήγηση wild card που είχε προηγηθεί και τη σειρά κατάταξης που είχε προκύψει, οι ομάδες που καλούνται να καλύψουν κενά που προέκυψαν στην Elite League είναι ο Βίκος Ιωαννίνων και ο Έσπερος Λαμίας.

Αντίστοιχα τις wild cards στην Α1 γυναικών θα λάβουν ο Αθηναϊκός και ο Πανσερραϊκός. Υποψήφιες για την Elite League ήταν επίσης ο Εθνικός Λιβαδειάς και το Αρκαλοχώρι.

Έτσι λοιπόν στο νέο πρωτάθλημα της Elite League θα πάρουν μέρος: Ελευθερούπολη, Μεγαρίδα, Ηρακλής, Κόροιβος Αμαλιάδας, Ερμής Σχηματαρίου, Δόξα Λευκάδας, Παπάγος, Μύκονος, Πανερυθραϊκός, Ψυχικό, Τρίκαλα, Νήαρ Ηστ, Πρωτέας Βούλας, ΧΑΝΘ, Βίκος Ιωαννίνων, Έσπερος Λαμίας.

Στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών θα συμμετάσχουν: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Εσπερίδες, Πρωτέας Βούλας, ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΟΚ, Ηρακλής, Εύνικος, Αθηναϊκός, Πανσερραϊκός, Αμύντας, Παναθλητικός.