Mαρούσι: Ανακοίνωσε τον Ισμαέλ Σανόγκο

Το Μαρούσι συνεχίζει ακάθεκτο τη μεταγραφική του ενίσχυση, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Ισμαέλ Σανόγκο. 

Mαρούσι: Ανακοίνωσε τον Ισμαέλ Σανόγκο

Το Μαρούσι ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισμαέλ Σανόγκο (2.01μ., 27χρ.), επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Eurohoops από τις 30 Μαΐου.Ο επί διετία φόργουορντ του Άρη αποφάσισε μεν να κρατήσει τα… κιτρινόμαυρα, αλλά από τη Θεσσαλονίκη να μετακομίσει στα Βόρεια Προάστια των Αθηνών.

Φέτος μέτρησε 6.3 πόντους σε 19.4 λεπτά στη Stoiximan Basket League, ενώ στο EuroCup είχε αντίστοιχα νούμερα με 6,3 πόντους με 4,5 ριμπάουντ σε 20:40 λεπτά μέσο όρο στον παρκέ. Είχαν προηγηθεί για το Μαρούσι οι ανακοινώσεις για τον Έλβαρ Φρίντρικσον από τον ΠΑΟΚ και του του Τζόναθαν Στόουβ. Αυτή είναι η τέταρτη σεζόν του Σανόγκο στην Ευρώπη, καθώς πριν τον Άρη έπαιξε στην ιταλική Κρεμόνα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

H KAE Γ.Σ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896 ανακοινώνει την απόκτηση του Ισμαέλ Σανόγκο.

Είναι ένα οικείο πρόσωπο στο ελληνικό μπασκετικό κοινό αφού την τελευταία διετία αγωνίστηκε στην Basket League με την φανέλα του Άρη.

Αποτελεί το τρίτο απόκτημα της ομάδας, μετά τους Φρίντρικσον-Στόουβ, υπέγραψε διετές συμβόλαιο και θα ενισχύσει την γραμμή των ψηλών, αφού αγωνίζεται και στις θέσεις του πάουερ-φόργουορντ και του σέντερ.

Ισμαέλ, καλωσόρισες στην οικογένεια του Αμαρουσίου”.