Επιστρέφει το Audi ΤΤ

Mετά το R8 η Αudi σκοπεύει να επαναφέρει και το ΤΤ.

Επιστρέφει το Audi ΤΤ

H Audi σκοπεύει να επαναφέρει το R8, χρησιμοποιώντας τεχνολογία από την Temerario. Όμως δεν είναι το μοναδικό εμβληματικό της μοντέλο που θα επιστρέψει.

Ο ισχυρός άνδρας της εταιρείας από το Ίνγκολσταντ ρωτήθηκε σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής σπορ μοντέλων στη γκάμα και η απάντησή του ήταν κατηγορηματική: «Σίγουρα. Αυτό είναι μέρος του DNA της μάρκας και πρέπει να βρούμε τον σωστό τρόπο, από άποψη χρόνου, για να το ενσωματώσουμε στο χαρτοφυλάκιό μας».

Τι μπορούμε να περιμένουμε λοιπόν; Μία επιστροφή του ονόματος TT και αναβίωση του μοντέλου που κυκλοφόρησε το 1998 και πούλησε περισσότερες από 650.000 μονάδες σε τρεις γενιές σε μια περίοδο παραγωγής 25 ετών; Δεν αποκλείεται.

Η εξέλιξη είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο και δεν περιμένουμε την έλευση του πριν από το 2027, σίγουρα σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, χωρίς να αποκλείεται και κάποια plug-in hybrid.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110