«Η Μάγισσα»: Φινάλε στον α' κύκλο - Με Μαρία Κίτσου ο β' κύκλος! (vid)

Η «Μάγισσα» έριξε αυλαία, θα επιστρέψει τον Οκτώβριο με πρωταγωνίστρια την Μαρία Κίτσου 

«Η Μάγισσα»: Φινάλε στον α' κύκλο - Με Μαρία Κίτσου ο β' κύκλος! (vid)

Δεν πρόλαβε να ρίξει αυλαία ο πρώτος κύκλος της σειράς εποχής «Η Μάγισσα» που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό και ήδη έχουμε την πρώτη εικόνα της Μαρίας Κίτσου ως πρωταγωνίστριας στον β' κύκλο!

Μαζί με την εικόνα της ηθοποιού, σε ένα άκρως ατμοσφαιρικό και πολύ σύντομο τρέιλερ μάθαμε και τον τίτλο που θα έχει ο β' κύκλος της σειράς που όπως έχουμε καταλάβει όλοι θα είναι μία ολοκαίνουργια ιστορία, με τελείως διαφορετικούς χαρακτήρες -άρα και ηθοποιούς- αλλά θα έχει την ίδια ατμόσφαιρα και το ίδιο σασπένς με τον πρώτο κύκλο.

Στο τρέιλερ ο τίτλος της σειράς αναφέρεται ως: Η Μάγισσα-Φλεγόμενη καρδιά και όπως προανήγγειλε ο ΑΝΤ1, θα αρχίσει να προβάλλεται από τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Ανάμεικτα συναισθήματα για το φινάλε

Όπως είδαμε στις τελευταίες σκηνές της σειράς που έριξε αυλαία, η Θεοφανώ φεύγει από τη ζωή και το ίδιο ο Μιχαήλ και η γυναίκα του. Για τους περισσότερους τηλεθεατές η δικαίωση δεν ήρθε με αυτό το φινάλε για τους ήρωες που πέρασαν τόσα και τόσα στο παρελθόν. Το τηλεοπτικό κοινό όμως συμφώνησε σε ένα πράγμα: Ότι αυτό που παρακολούθησαν ήταν πράγματι υψηλών προδιαγραφών και εξαιρετικής αισθητικής, παρ' όλο που παρέπεμπε σε μία άλλη εποχή της ελληνικής πραγματικότητας.

Πηγή: gossip-tv.gr