Στον Απολλώνιο Μαραθοκαμπίτου και Γεωργιάδου (pics)

Την ενίσχυση του ρόστερ του με τις Σοφία Μαραθοκαμπίτου και Έλενα Γεωργιάδου, συνέχισε ο Απολλώνιος.

Στον Απολλώνιο Μαραθοκαμπίτου και Γεωργιάδου (pics)

Η ανακοίνωση για την 24 χρονη (1μ80) Σοφία Μαραθοκαμπίτου που έχει αγωνιστεί σε Αναγέννηση Σάμου, Νίκη Αλεξανδρούπολής, Καβάλα, Βριλήσσια, Θέτιδα Βούλας, και πέρυσι στη Λαμία, αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Σοφία Μαραθοκαμπίτου (ακραία).

Σε μια πρώτη δήλωσή της η Σοφία ανέφερε: ''Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα αγωνιστώ στην ομάδα του ΟΦΑ Απολλώνιου την σεζόν 2024-2025.

Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή και τη Διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Εύχομαι να είναι μια επιτυχημένη χρονιά με υγεία πάνω απ' όλα". Ευχόμαστε στη Σοφία καλή αρχή με την ομάδα μας, με υγεία, πολλές χαρές κι επιτυχίες!».

Η ανακοίνωση για την Καβαλιώτισα, Έλενα Γεωργιάδου που έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Πειραματικό, Αίαντα, Πορφύρα, Κόρινθο:

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Έλενα Γεωργιάδου (πασαδόρος).

Σε μια πρώτη δήλωσή της η Έλενα ανέφερε: "Χαίρομαι πολύ που θα αποτελέσω μέλος ενός ιστορικού Συλλόγου, όπως του Απολλώνιου για τη φετινή σεζόν 2024-25 στην pre league γυναικών.

Είμαι διατεθειμένη να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και μαζί με τις συμπαίκτριές μου, το προπονητικό team και τη Διοίκηση να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας.Όρεξη και δουλειά υπάρχουν, οπότε είμαι αισιόδοξη για την πορεία μας στο φετινό ανταγωνιστικό πρωτάθλημα".

Ευχόμαστε στην Έλενα καλή αρχή με την ομάδα μας, με υγεία, πολλές χαρές κι επιτυχίες!».