Κριστιάνο Ρονάλντο: «Είμαι λυπημένος αλλά… χαρούμενος»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε «λυπημένος αλλά χαρούμενος» μετά τη λύτρωση στα πέναλτι για την Πορτογαλία επί της Σλοβενίας.

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Είμαι λυπημένος αλλά… χαρούμενος»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραδέχεται ότι είναι «λυπημένος αλλά και χαρούμενος» αφού έχασε και στη συνέχεια σκόραρε ένα πέναλτι, καθώς η Πορτογαλία επιβίωσε απέναντι στη Σλοβενία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Euro 2024.

Ο 39χρονος έμεινε συντετριμμένος και δακρυσμένος αφού είδε ένα πέναλτι στα μισά της παράτασης να αποκρούεται από τον τερματοφύλακα της Σλοβενίας Γιαν Όμπλακ. Επέστρεψε, όμως, για να εκτελέσει το πρώτο πέναλτι της διαδικασίας των πέναλτι, πριν ο Ντιόγκο Κόστα αποκρούσει ο ίδιος τρεις προσπάθειες, καθώς η Πορτογαλία έφτασε στη νίκη.

Ο Ρονάλντο, ο οποίος τώρα παίζει ποδόσφαιρο για την Αλ Νασρ στη Σαουδική Αραβία, παραδέχτηκε ότι πέρασε ένα ρόλερ-κόστερ συναισθημάτων μετά το παιχνίδι.

«Στην αρχή ήμουν λυπημένος, τώρα είμαι πανευτυχής», δήλωσε στους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς στο γήπεδο. «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αυτό σου δίνει το ποδόσφαιρο.

Δεν μπορείς να το εξηγήσεις αυτό. Πηγαίνει από το οκτώ στο 80. Είχαμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε. Απέτυχα. Ο Όμπλακ το απέκρουσε. Πρέπει να το ξαναδώ, δεν ξέρω αν το χτύπησα σωστά ή όχι.

Αισθάνομαι λυπημένος αλλά και χαρούμενος. Είναι σημαντικό να απολαμβάνουμε την πρόοδο. Κάνουμε σπουδαία δουλειά, είμαστε εδώ μέχρι το τέλος. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, το αξίζαμε αυτό».

Ο Ρονάλντο και οι συμπαίκτες του θα αντιμετωπίσουν τώρα τη Γαλλία στα προημιτελικά την Παρασκευή στο Αμβούργο.