Λούπου: «Γιατί να ρισκάρουμε Ρουμανία και Σλοβακία»;

Ο γνωστός από το… αμαρτωλό του πέρασμα από την Ελλάδα Ντάνουτ Λούπου είπε αυτό που σκέφτονται πάρα πολλοί για το παιχνίδι Ρουμανία- Σλοβακία στην τελευταία αγωνιστική του 5ου ομίλου στο Euro 2024

Λούπου: «Γιατί να ρισκάρουμε Ρουμανία και Σλοβακία»;

Η Ρουμανία με την Σλοβακία περνάνε και οι δυό τους σε περίπτωση ισοπαλίας στο μεταξύ τους παιχνίδι και Ντάνουτ Λούπου είπε αυτό που φοβούνται να πουν όλοι.

Οι δύο ομάδες προκρίνονται στην επόμενη φάση του Euro με μία μεταξύ τους ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική, ό, τι κι αν γίνει στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Η απόδοση του «Χ» έχει πέσει σε όλες τις στοιχηματικές εταιρίες, με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν.

Ο γνωστός από το πέρασμα του από την Ελλάδα, Ντάνουτ Λούπου με δηλώσεις του στον ρουμανικό τηλεοπτικό σταθμό Antena Sport είπε ξεκάθαρα αυτό που σκέφτονται όλοι:

«Θα προκριθούμε με ισοπαλία απέναντι στην Σλοβακία. Είναι κανονισμένο. Θα είναι κρίμα αν δεν τα καταφέρουμε και οι δύο. Γιατί να το ρισκάρεις; Θα είναι κρίμα.

Σε αυτό το επίπεδο, οι παίκτες τα πάνε πολύ καλά μεταξύ τους. Γιατί να έχουμε κάποιο… ατύχημα», ήταν τα λόγια του παλιού άσου του Παναθηναϊκού και της Κορίνθου, ο οποίος έμεινε στη μνήμη των Ελλήνων φιλάθλων για την παραβατική συμπεριφορά όσο έπαιζε στην χώρα μας.