La Liga: Ανατίναξε με ...Όλμο την Μαγιόρκα η Μπαρτσελόνα!
Ένα γκολ του Ντάνι Όλμο στο ξεκίνημα του 2ου μέρους επέτρεψε στην Μπαρτσελόνα να επικρατήσει 1-0 της Μαγιόρκα στην Βαρκελώνη και ν' απαοσπαστεί εκ νέου 7 πόντους από την δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης με ματς παραπάνω!

Μόνο ο Ντάνι Όλμο κατάφερε να νικήσει, άπαξ, τον γκολκίπερ της Μαγιόρκα, Λέο Ρομάν και η Μπαρτσελόνα (δίχως τον τραυματία Λεβαντόφσκι) αλλά και με μπόλικο ροτέισον (χωρίς Ραφίνια, Κουμπαρσί, Κουντέ, Ντε Γιονγκ βασικούς αφού έρχεται ο τελικός του Κυπέλλου) επικράτησε με το μίνιμουμ σκορ των «νησιωτών»
Βασικός αντίθετα ήταν ο Άνσου Φάτι που όπως και οι συμπαίκτες του διακρίθηκαν στην ...απώλεια ευκαιριών.
Ο Όλμο δεν τους μιμήθηκε στο 46' κι... ανατίναξε τα δίχτυα της Μαγιόρκα επανέφερε τη διαφορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης που παίζει την Τετάρτη (23/04) στους επτά πόντους.
Νωρίτερα μια άλλη ομάδα της Καταλωνίας, η Εσπανιόλ προηγήθηκε στο 40’ με τον Πουάδο, η Βαλένθια ισοφάρισε πολύ ωραίο γκολ του Γκέρα στο 57’ και με αυτό το 1-1 οι δύο ομάδες διατήρησαν το αήττητο σερί τους συνεχίζοντας χέρι-χέρι στη La Liga.
Έτσι, οι μεν «νυχτερίδες» παρέμειναν αήττητες για όγδοο διαδοχικό ματς στο ισπανικό πρωτάθλημα, η δε Εσπανιόλ για πέμπτο, ενώ αμφότερες έφτασαν τους 39 βαθμούς, απέχοντας οκτώ από την ζώνη του υποβιβασμού.
Το πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής:
Tρίτη 22/4
Βαλένθια - Ζιρόνα 1-1
(57’ Γκερα – 40’ Πουάδο)
Μπαρτσελόνα-Μαγιόρκα 1-0
(46' Όλμο)
Τετάρτη 23/4
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Λας Πάλμας (20:00)
Θέλτα-Βιγιαρεάλ (20:00)
Αλαβές-Σοσιεδάδ (22:30)
Χετάφε-Ρεάλ Μαδρίτης (22:30)
Πέμπτη 24/4
Λεγανές-Τζιρόνα (20:00)
Οσασούνα-Σεβίλλη (20:00)
Ατλέτικο Μαδρίτης-Ράγιο Βαγεκάνο (22:30)
Μπέτις-Βαγιαδολίδ (22:30)