Γερμανία: Ανησυχία για Ρίντιγκερ

Ο Αντόνιο Ρίντιγκερ θα μπορούσε να είναι αμφίβολος για το παιχνίδι της Γερμανίας για τους 16 του Euro 2024 λόγω τραυματισμού στον μηρό.

Γερμανία: Ανησυχία για Ρίντιγκερ

Ο Αντόνιο Ρίντιγκερ έπαιξε σε όλο το παιχνίδι, καθώς οι οικοδεσπότες του τουρνουά έμειναν πίσω στο σκορ και αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Ελβετία κατακτώντας τελικά για την κορυφή του Α' ομίλου.

Ο 31χρονος αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης είναι παίκτης-κλειδί για τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν και έχει παίξει κάθε λεπτό και στους τρεις αγώνες μέχρι στιγμής.

Ο προπονητής των «πάντσερ» παραδέχεται ότι ο τραυματισμός του Ρίντιγκερ θα μπορούσε να είναι «προβληματικός» για τη διαθεσιμότητά του την επόμενη φορά, ενώ ο επίσης κεντρικός αμυντικός Τζόναθαν Τα είναι τιμωρημένος έπειτα από δύο κίτρινες κάρτες.

«Έχει ένα μικρό πρόβλημα με τον μηρό του», δήλωσε ο Νάγκελσμαν. «Θα πρέπει να το δούμε. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Θα δούμε. Αυτό θα μπορούσε να είναι αρκετά προβληματικό».

Η Γερμανία θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια την ομάδα που θα έρθει δεύτερη στον όμιλο Γ - Αγγλία, Δανία, Σλοβενία ή Σερβία - στις 29 Ιουνίου, με την όποια απουσία του έμπειρου Ρίντιγκερ, ο οποίος έχει 71 συμμετοχές με τη χώρα του, να είναι ενδεχομένως σημαντική.

Ο Νίκο Σλότερμπεκ, της Μπορούσια Ντόρτμουντ, και ο Βάλντεμαρ Άντον της Στουτγάρδης θα ήταν πιθανότερο να μπουν στη θέση του αν ο Ρίντιγκερ τεθεί τελικώς εκτός.