Ολλανδία-Γαλλία 0-0: Δεν έκαναν γκολ τις ευκαιρίες τους οι «τρικολόρ» (highlights)

Η Γαλλία ήταν καλύτερη από την Ολλανδία, αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της και έμεινε στο 0-0 με την Ολλανδία.

Ολλανδία-Γαλλία 0-0: Δεν έκαναν γκολ τις ευκαιρίες τους οι «τρικολόρ» (highlights)

Το πρώτο 0-0 στο φετινό Euro εμφανίστηκε στο παιχνίδι της Ολλανδίας με την Γαλλία για τον τέταρτο όμιλο. Το μεγάλο ματς του συγκεκριμένου γκρουπ δεν είχε τα γκολ που αναμένονταν, αλλά δεν ήταν και κακό σε θέαμα.

Ευκαιρίες υπήρχαν και από τις δύο ομάδες και κυρίως από τη Γαλλία που ήταν πιο επιθετική και το έψαξε περισσότερο να πάρει το παιχνίδι. Η αναμέτρηση είχε έντονο ρυθμό στα πρώτα 25 λεπτά με τις ευκαιρίες να διαδέχονται η μία την άλλη, ενώ στη συνέχεια οι δύο ομάδες φάνηκε να ρίχνουν το ρυθμό και να προσέχουν τις άμυνες τους.

Στην επανάληψη οι Γάλλοι έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο τη νίκη και πίεσαν για να την πάρουν. Είχαν ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, αλλά η Ολλανδία βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 69’ με τον Σίμονς, όμως, το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, διότι ο Ντάμφρις ήταν εκτεθειμένος και φάνηκε να εμποδίζει τον Μενιάν.

Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης η Γαλλία βγήκε στην επίθεση και πίεσε την Ολλανδία. Η ομάδα του Ντεσάμπ έψαξε το γκολ με όλες της τις δυνάμεις, αλλά τα χαλούσε στην τελική προσπάθεια. Έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Ολλανδία: Φερμπρούχεν – Ντάμφρις, Ντε Φράι, Φαν Ντάικ, Ακέ – Σάουτεν (73’ Φέερμαν), Ράιντερς, Σίμονς (73’ Βαϊνάλντουμ) – Φρίμπονγκ (73’ Χεερτρούιντα), Ντεπάι (79’ Βέγχορστ), Χάκπο.

Γαλλία: Μενιάν – Κουντέ, Ουπαμεκανό, Σαλιμπά, Τ. Ερναντές – Τσουαμενί, Καντέ, Ραμπιό – Ντεμπελέ (75’ Ζιρού), Τουράμ (75’ Κομάν), Γκριζμάν.