Handball Premier: «Δύο στα δύο» ο Ολυμπιακός, άνετα η ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός νίκησε 33-29 τον Διομήδη Άργους και έκανε το «δύο στα δύο» στην Handball Premier. Άνετη νίκη και η ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ με 32-21.

Handball Premier: «Δύο στα δύο» ο Ολυμπιακός, άνετα η ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ

Τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στην Handball Premier πανηγύρισε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την επιτυχία τους στην πρεμιέρα επί του ΠΑΟΚ, κέρδισαν 33-29 τον Διομήδη Άργους στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης. Αν και δεν ξεκίνησαν καλά το ματς και είδαν τον αντίπαλό τους να προηγείται, εν συνεχεία ανέβασαν την απόδοσή τους, έφεραν «τούμπα» το ματς και έφτασαν τελικά σε μια άνετη επικράτηση.

«Σίγουρα, μπορούσαμε να κερδίσουμε με αρκετά περισσότερα γκολ. Η διαφορά είχε πάει και στα εννιά τέρματα. Πρέπει να μην χαλαρώνουμε και να κρατάμε τον ίδιο υψηλό ρυθμό. Είναι μια νίκη, μια σημαντική νίκη, η τρίτη στη σειρά.

Τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού είναι κάτι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Όπως σε όλα τα αθλήματα, έτσι κι εμείς, θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε σε όσες διοργανώσεις συμμετάσχουμε. Θέλουμε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο, έχουμε πάρει και το Super Cup, ενώ έχουμε υψηλές βλέψεις και στην Ευρώπη», είπε σε δηλώσεις του ο Δημήτρης Τζηράς του Ολυμπιακού.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια που ξεχώρισαν, η ΑΕΚ δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει τον ΠΑΟΚ με 32-21, ενώ ο Δούκας πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στην κατηγορία επικρατώντας 36-32 του Ιωνικού.

Η Δράμα κέρδισε 27-19 τον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ενώ χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Κιλκίς- Βριλήσσια (27-27).

Το προφίλ της 2ης αγωνιστικής
ΧΘΕΣ
ΑΣΕ Δούκα- Ιωνικός 36-32
ΑΕΚ- ΠΑΟΚ 32-21
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π./Όμιλος Ξυνή- Διομήδης Άργους 33-29
ΑΕΣΧ Πυλαίας- Δράμα 19-27
Κιλκίς- Βριλήσσια 27-27
Ζαφειράκης Νάουσας- ΧΑΝΘ 31-26