ΑΕΚ: Πήρε την Αγγελική Καρέλα - «Ήταν το όνειρό μου»

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση της 33χρονης πίβοτ Αγγελικής Καρέλα. Οι πρώτες της δηλώσεις της 33χρονης διεθνούς. 

ΑΕΚ: Πήρε την Αγγελική Καρέλα - «Ήταν το όνειρό μου»

Η ΑΕΚ έκανε δική της την Αγγελική Καρέλα. Η γεννηθείσα στις 17 Σεπτεμβρίου του 1991 διεθνής αθλήτρια, θα ενισχύσει το τμήμα του Χάντμπολ Γυναικών της ΑΕΚ.

Η νέα πίβοτ της ΑΕΚ ξεκίνησε την καριέρα της από την Ορμή Λουξ. Εν συνεχεία αγωνίστηκε στον Παναιτωλικό και στο Καματερό, ενώ την τελευταία εξαετία σάρωσε τους τίτλους με την ομάδα του Ο.Φ. Νέας Ιωνίας. Είναι επίσης βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας Γυναικών.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για τα συναισθήματά της για τη μεταγραφή:

«Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά να αγωνιστώ τη νέα σεζόν σε αυτό το μεγάλο σωματείο, που λέγεται ΑΕΚ. Εγώ και η οικογένειά μου στην Πάτρα, είμαστε φανατικοί ΑΕΚτζήδες! Και για αυτό το λόγο, έχω κρατήσει την υπογραφή του συμβολαίου μου έκπληξη για αυτούς, οι οποίοι θα το μάθουν από την ανακοίνωση».

-Για το αν είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα:

«Ακριβώς! Το να φορέσω τα κιτρινόμαυρα αποτελεί για μένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ανυπομονώ να παίξω για τους φιλάθλους μας, καθώς η παρουσία και η ενέργειά τους είναι πάντα πηγή έμπνευσης για εμάς τους αθλητές και εύχομαι να τους δώσουμε πολλές χαρές φέτος. Ευχαριστώ θερμά την ομάδα και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή».

-Το μήνυμά της στον κόσμο:

«Δεσμεύομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να συμβάλω στην επιτυχία της ομάδας μας και να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι που έχουν τεθεί».