ΑΕΚ: Ανανέωσε η Μαρία Παύλου

Η ΑΕΚ ανανέωσε το συμβόλαιο της 28χρονης πίβοτ Μαρίας Παύλου

ΑΕΚ: Ανανέωσε η Μαρία Παύλου

Η ΑΕΚ ανανέωσε τη συνεργασία της με την Μαρία Παύλου. Η 28χρονη (15/01/1996) πίβοτ, ύψους 1,73 μ. είναι μέλος της ομάδας από την πρώτη μέρα της ίδρυσης του τμήματος.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Μαρία Παύλου δήλωσε: «Μια ακόμη χρονιά σε έναν μεγάλο σύλλογο, την ΑΕΚ. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι σε μια ομάδα που βήμα-βήμα προσπαθεί και καταφέρνει να προοδεύει. Αλλάζουν οι στόχοι φέτος στην κατηγορία και η ομάδα θα κυνηγήσει αυτό που της αρμόζει, να πρωταγωνιστεί.

Με πολλή δουλειά και πίστη στο πλάνο του προπονητή μας, αλλά και μέσα από το υγιές και ομαδικό πνεύμα που κυριαρχεί στα αποδυτήρια, είναι βέβαιο πως αργά ή γρήγορα οι κόποι θα ανταμειφθούν και οι στόχοι θα επιτευχθούν.

Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση της ομάδας που στηρίζει έμπρακτα όλες τις συναθλήτριες μου και ιδιαίτερα τον κ. Αλεξίου και τον κ. Βασιλακάκη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου έπειτα από 3 χρόνια στην ομάδα αυτή. Τέλος, εύχομαι να έχουμε μια σεζόν με όμορφο χάντμπολ και επιτυχίες, χωρίς τραυματισμούς».