Τζόκοβιτς για Ναδάλ: «Ευχαριστώ που με ώθησες στα άκρα τόσες φορές»

O Nόβακ Τζόκοβιτς εκθείασε τον Ραφαέλ Ναδάλ, ο οποίος ανακοίνωσε την απόσυρσή του.

Τζόκοβιτς για Ναδάλ: «Ευχαριστώ που με ώθησες στα άκρα τόσες φορές»

Ο Ραφαέλ Ναδάλ ανακοίνωσε το τέλος της πλούσιας καριέρας του και ο Νόβακ Τζόκοβιτς τον εκθείασε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το μήνυμα του Νόλε αναφέρει: «Ράφα, μια ανάρτηση δεν αρκεί για να εκφράσω τον σεβασμό που τρέφω για σένα και για τα όσα έχεις κάνει για το άθλημά μας. Έχεις εμπνεύσει εκατομμύρια παιδιά που ξεκινούν να παίζουν τένις και νομίζω ότι αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο επίτευγμα που μπορεί να επιθυμήσει κάποιος.

Η επιμονή, η αφοσίωση, η αγωνιστικότητα σου θα διδάσκονται για δεκαετίες. Η κληρονομιά σου θα ζει για πάντα. Μόνο εσύ ξέρεις τι έπρεπε να υπομείνεις για να γίνεις σύμβολο του τένις και του αθλητισμού γενικότερα.

Ευχαριστώ που με ώθησες στα άκρα τόσες φορές, μέσα από την αντιπαλότητά μας, που με επηρέασε περισσότερο ως παίκτη. Το πάθος σου να εκπροσωπείς την Ισπανία ήταν πάντα αξιοσημείωτο. Σου εύχομαι το καλύτερο δυνατό “αντίο” στη Μάλαγα με την ομάδα του Davis Cup της Ισπανίας. Θα είμαι εκεί προσωπικά για να αποτίσω σεβασμό στην απίστευτη καριέρα σου».