Κοκκινάκης: «Εξαιρετικός παίκτης ο Τσιτσιπάς, περίμενα πόλεμο»

Ο Θανάσης Κοκκινάκης μίλησε για τη νίκη του κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά στο US Open.

Κοκκινάκης: «Εξαιρετικός παίκτης ο Τσιτσιπάς, περίμενα πόλεμο»

Ανακουφισμένος και χαρούμενος ήταν ο Θανάσης Κοκκινάκης μετά τη νίκη του επί του Στέφανου Τσιτσιπά με 7-6(5), 4-6, 6-3, 7-5 στον πρώτο γύρο του US Open και την πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά τένις.

Σε δηλώσεις του, τόνισε:

«Ήταν απίστευτο. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Περίμενα… πόλεμο. Έχω την τάση να παρασύρω αυτούς του αγώνες σε πραγματικά μακροχρόνιες μάχες. Απλά προσπάθησα να μείνω συγκεντρωμένος σε κάθε πόντο.

Είχα αρκετές “κλειστές” ήττες, όταν βρισκόμουν σε θέσεις ισχύος μέσα στα παιχνίδια. Οπότε μπορώ να πω ότι είμαι ανακουφισμένος. Σημαίνει πολλά για μένα αυτή η νίκη, είμαι πολύ ενθουσιασμένος.

Έχω απόλυτη πίστη στο παιχνίδι μου. Ένιωσα το σώμα μου να με κρατάει πίσω για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά όλοι οι παίκτες είναι τόσο καλοί εδώ από τον Νο1 μέχρι τον Νο200, που αν δεν φέρεις στο γήπεδο το καλύτερο παιχνίδι σου, μπορεί να χάσεις από τον οποιονδήποτε.

Πλέον δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο και καταβάλλω όσο περισσότερη προσπάθεια μπορώ σε αυτό το άθλημα. Τα θεωρούσα λίγο δεδομένα στο παρελθόν, όταν ήμουν λόγο νεότερος. Αυτός είναι ο λόγος που παίζεις τένις, μπροστά σε αυτό το κοινό, σε αυτά τα γήπεδα, σε μεγάλες πόλεις. Είναι απίστευτο συναίσθημα».