Wimbledon: Η κλήρωση των Σάκκαρη και Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη έμαθαν το μονοπάτι που θα ακολουθήσουν στο Wimbledon.

Wimbledon: Η κλήρωση των Σάκκαρη και Τσιτσιπά

Γνωστό έγινε το μονοπάτι που θα ακολουθήσουν η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο φετινό Wimbledon.

H Ελληνίδα τενίστρια και Νο. 9 του κόσμου, θα κάνει πρεμιέρα κόντρα στην 24χρονη Αμερικανίδα, προερχόμενη από τα προκριματικά, ΜαΚάρτνεϊ Κέσλερ (Νο. 118 στον κόσμο), ενώ σε περίπτωση πρόκρισης θα αγωνιστεί κόντρα είτε στην Ολλανδή Αράντσκα Ρους, είτε στην Κινέζα Γιουάν Γιου.

Αν η Σάκκαρη επιβεβαιώσει το ρόλο το φαβορί και περάσει στον 3ο γύρο εκεί είναι πολύ πιθανό να βρει μπροστά της μια από τη νικήτρια του 1ου γύρου στην αναμέτρηση Εκατερίνα Αλεξαντρόβα – Έμμα Ραντουκάνου, ενώ στη φάση των «16» πιθανή αντίπαλος είναι η Κινγουέν Ζενγκ.

Όσον αφορά τον Έλληνα τενίστα θα κάνει πρεμιέρα κόντρα στον Ιάπωνα Τάρο Ντάνιελ. Σε περίπτωση πρόκρισης ο Νο. 11 του κόσμου θα αντιμετωπίσει είτε τον Έμιλ Ρουσουβουόρι, είτε τον Μακένζι ΜακΝτόναλντ, ενώ στον 3ο γύρο πιθανοί αντίπαλοι είναι οι Σεμπάστιαν Κόρντα και Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα.

Από εκεί και πέρα υποψήφιος αντίπαλος του Τσιτσιπά στη φάση των «16» είναι ο Αντρέι Ρούμπλεφ, με τον οποίον βρίσκονται στο ίδιο τέταρτο του ταμπλό, σε μια πιθανή πρόκριση στα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς ενδέχεται να πέσει πάνω στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ενώ στα ημιτελικά δεσπόζει το όνομα του 7 φορές πρωταθλητή, Νόβακ Τζόκοβιτς.