Roland Garros: Τα αδέρφια Τσιτσιπά φουλάρουν για Ολυμπιακούς Αγώνες

Τα αδέρφια Τσιτσιπά προκρίθηκαν στον τρίτο γύρο του Roland Garros και πλησίασαν στην κατάκτηση της Ολυμπιακής πρόκρισης.

Roland Garros: Τα αδέρφια Τσιτσιπά φουλάρουν για Ολυμπιακούς Αγώνες

Τεράστια νίκη πανηγύρισαν οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς στο διπλό του Roland Garros. Το ελληνικό δίδυμο απέκλεισε τους Ιβάν Ντόντιγκ και Όστιν Κράιτσεκ με 4-6, 5-7, 6-3 και πέρασε στη φάση των «16».

Οι αντίπαλοι των δύο αδερφών είχαν κατακτήσει την περασμένη χρονιά τον τίτλο της διοργάνωσης. Παράλληλα η νίκη θα δώσει σημαντικούς βαθμούς στον Πέτρο Τσιτσιπά, με αποτέλεσμα το ελληνικό δίδυμο να πλησιάζει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το ελληνικό δίδυμο, έσβησε 7/8 break-points, ενώ από την πλευρά του εκμεταλλεύτηκε τις 2 από τις 10 ευκαιρίες για break, το οποίο ήρθε στο 2ο και 3ο set. Ντόντιγκ και Κράιτσεκ βρήκαν break στο 7ο game κάνοντας το 4-3 και στη συνέχεια με ένα εύκολο hold πήραν προβάδισμα με 5-3 για να κλείσουν το set με 6-4 κάνοντας το 1-0.

Έτσι κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για τον τρίτο γύρο, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν είτε τους Αντρεότσι (Αργεντινή)/Χιτσικάτα (Αυστραλία), είτε τους Γάλλους Γκινάρ/Ζακ.