Καραλής: «Πρωταθλητής Ευρώπης στον χειρότερό μου αγώνα»

Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Καραλής: «Πρωταθλητής Ευρώπης στον χειρότερό μου αγώνα»

Σε πελάγη ευτυχία μετά το πρώτο χρυσό μετάλλιο της καριέρας του ήταν ο πρωταθλητής Ευρώπης, πια, στο επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής. Μάλιστα, όπως είπε, και ισχύει βάσει των όσων έχει πετύχει στον κλειστό στίβο, αυτό το μετάλλιο ήρθε με τη χειρότερη, από πλευράς επίδοσης, εμφάνιση.

Αρχικά δήλωσε: «Αν και ήταν ο χειρότερος αγώνας μου στη σεζόν, τα κατάφερα! Είμαι πρωταθλητής. Το πρώτο μου χρυσό μετάλλιο. Είμαι ευγνώμων και πάρα πολύ χαρούμενος. Μοιράζομαι αυτό το μετάλλιο με έναν πάρα πολύ καλό συναθλητή μου. Τώρα θα το χαρώ με την οικογένειά μου και την εθνική ομάδα.

Μετά το μικρό κάψιμο στο χέρι, δεν μπορούσα να βγάλω άλμα, γιατί δεν ένιωθα το χέρι μου και μέσα στο μυαλό μου άρχισαν να παίζουν όλα τα σενάρια».

Για τις εκδηλώσεις θαυμασμού του κόσμου, ο Μανόλο είπε: «Εισπράττω την αγάπη όλου του κόσμου και στην Ελλάδα και σε όπου αγωνίζομαι σε κάθε χώρα. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει, όπου πηγαίνω ο κόσμος μου δείχνει την αγάπη του και τους ευχαριστώ όλους πάρα πολύ! Θα ήθελα όλοι οι αθλητές να νιώσουν αυτήν την αγάπη».

Για τους άμεσους στόχους του, ο Καραλής δεν έκρυψε ότι θέλει κι άλλες διακρίσεις και μάλιστα άμεσα: «Συνεχίζω στους δύο επόμενους αγώνες στην Ούψαλα και στη Ναντζίνγκ και πάω να πηδήξω όσο πιο ψηλά μπορώ. Σκοπός μου και σήμερα ήταν να κάνω το ρεκόρ μου, ίσως και ψηλότερα, ελπίζω να το καταφέρω στη Σουηδία. Θέλω να πηδάω στάνταρ έξι μέτρα και στο Παγκόσμιο θα προσπαθήσω να πάρω άλλο ένα μετάλλιο».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110