Ποδοσφαιριστές κατήγγειλαν επίθεση από οπαδούς στη Λεμεσό

Άδοξο τέλος στον 3ο τελικό για το πρωτάθλημα φούτσαλ στην Κύπρο – Ένταση στο παρκέ και δύο καταγγελίες στην Αστυνομία.

Ποδοσφαιριστές κατήγγειλαν επίθεση από οπαδούς στη Λεμεσό

Άδοξο τέλος στον 3ο τελικό για το πρωτάθλημα φούτσαλ – Ένταση στο παρκέ και δύο καταγγελίες στην Αστυνομία

Με επεισόδια σημαδεύτηκε ο τρίτος τελικός για το πρωτάθλημα φούτσαλ μεταξύ ΑΕΛ και Ομόνοιας στο κλειστό στάδιο «Νίκος Σολωμονίδης» στη Λεμεσό.

Ο αγώνας διακόπηκε οριστικά όταν μετά από διαπληκτισμό ποδοσφαιριστών μπήκαν στο παρκέ οπαδοί.

Σύμφωνα με την αστυνομία η ένταση ξεκίνησε μεταξύ ποδοσφαιριστών ενώ σε καταγγελίες προχώρησαν δύο ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας. Οι παίχτες κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν επίθεση από οπαδούς της ΑΕΛ κατά την αποχώρησή τους προς τα αποδυτήρια στην καταπακτή του γηπέδου.

Οι δύο ποδοσφαιριστές 34 και 27 ετών υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις ωστόσο δεν διαπιστώθηκε οποιοσδήποτε τραυματισμός.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: shootandgoal



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110