Κωπηλασία: Πρωταθλητής ο Ν.Ο. Ιωαννίνων στο 90ο Πανελλήνιο!

Με τον Nαυτικό Όμιλο Ιωαννίνων να πρωτεύει κατακτώντας 20 μετάλλια  ολοκληρώθηκε το 90ο Πανελλήνιο που φιλοξενήθηκε στην λίμνη της Καστοριάς

Κωπηλασία: Πρωταθλητής ο Ν.Ο. Ιωαννίνων στο 90ο Πανελλήνιο!

Ένα ακόμη πρωτάθλημα πανηγύρισε με την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης του 90ου Πανελληνίου, στη λίμνη της Καστοριάς, ο Ν.Ο. Iωαννίνων.

Οι Ηπειρώτες κατέκτησαν τους τρεις τελικούς από τους 11 του προγράμματος, συν ένα ασημένιο μετάλλιο, κατά τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, που συγκέντρωσε 310 αθλητές κι αθλήτριες από 28 σωματεία όλης της Ελλάδας.

Κατακτώντας αυτά τα 4 μετάλλια ο όμιλος των Ιωαννίνων έφτασε τα 20 συνολικά στο φετινό 90ό πανελλήνιο πρωτάθλημα και βέβαια αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας και πολυνίκης για ακόμα μια χρονιά.

Ακολούθησε με τον ίδιο αριθμό μεταλλίων 20 ακριβώς αλλά λιγότερα χρυσά (8 συνολικά) συν 4 ασημένια και 8 χάλκινα ο ΝΟ Θεσσαλονίκης.

Στην 3η θέση της δεύτερης φάσης ολοκλήρωσε ο ΝΟ Βόλου και Αργοναύτες με 1 χρυσό ένα ασημένιο και ένα χάλκινο ενώ την 3ηθέση στον συνολικό πίνακα μετά και τις δυο φάσεις πήρε ο ΝΟ Κοζάνης με 6 χρυσά , 2 ασημένια και 1 χάλκινο.