Πινγκ Πονγκ: Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό για τον τίτλο του πρωταθλητή

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσουν τον τίτλο της Α1 επιτραπέζιας αντισφαίρισης. 

Πινγκ Πονγκ: Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό για τον τίτλο του πρωταθλητή

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός διεκδικούν την Τρίτη 25/6 τον τίτλο στην Α1 εθνική κατηγορία επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών για την περίοδο 2023-2024.

Στα ημιτελικά των πλέι οφ, σήμερα Δευτέρα 24/6 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε αρχικά της ΑΕΚ με 4-0 και λίγες ώρες μετά ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε με το ίδιο σκορ (αλλά πιο δύσκολα) το εμπόδιο του Πέρα Αθηνών. Οι δύο κατά τεκμήριο καλύτερες ελληνικές ομάδες των τελευταίων χρόνων αναμετρώνται για την πρωτιά δεύτερη φορά σε τελικό πλέι οφ μετά το 2022.

Ο Ολυμπιακός τότε άρχισε το μικρό σερί του, κυνηγά τώρα το 3ο διαδοχικό πρωτάθλημα, ενώ ο Παναθηναϊκός, που ήταν και πέρσι 2ος έχει το τεράστιο κίνητρο να ξαναφτάσει στην κορυφή μετά από 49 χρόνια. Στις δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις στην κανονική διάρκεια είχαν από μία νίκη με 4-3, στο τέλος των δύο γύρων είχαν τους ίδιους βαθμούς κι αυτά είναι στοιχεία που προϊδεάζουν το κοινό για έναν σπουδαίο τελικό.

Επιπλέον, τοπ Ευρωπαίοι αθλητές (Οβτσάροφ, Πουκάρ από τη μια πλευρά και Λεμπεσόν από την άλλη) μαζί με κορυφαίους Έλληνες διεθνείς (Σγουρόπουλος, Σταματούρος-Γκιώνης, Αγγελάκης, Κ. Κωνσταντινόπουλος) είναι έτοιμοι ίσως για τη μεγαλύτερη αναμέτρηση, που έχει γίνει ποτέ στα χρονικά του θεσμού.

Ο αγώνας για τον τίτλο του πρωταθλητή θα ξεκινήσει στις 19:00, ενώ στις 16:00 θα γίνει ο αγώνας για το χάλκινο μετάλλιο ανάμεσα στο Πέρα και στην ΑΕΚ.