Sardinia Cup: Φινάλε με ήττα για την Εθνική, 16-9 από την Ισπανία

Η Εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών ηττήθηκε 16-9 από την Ισπανία και ολοκλήρωσε την παρουσία της στο τουρνουά «Waterpolo Sardinia Cup», που φιλοξενήθηκε στη Σαρδηνία.

Sardinia Cup: Φινάλε με ήττα για την Εθνική, 16-9 από την Ισπανία

Με ήττα ολοκλήρωσε η Εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών την παρουσία της στο διεθνές τουρνουά «Waterpolo Sardinia Cup», που φιλοξενήθηκε στη Σαρδηνία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος επέλεξε να αφήσει εκτός 13άδας τους Φουντούλη και Γενηδουνιά, μαζί με τον Χαλυβόπουλο που δεν αγωνίστηκε καθόλου στο τουρνουά. Στη θέση τερματοφύλακα, ξεκίνησε ο Τζωρτζάτος και στη πορεία του αγώνα χρησιμοποιήθηκε και ο Ζερδεβάς.

Η Εθνική μας έβγαλε τα συμπεράσματα που έπρεπε και ήθελε σε ένα δυνατό τουρνουά με εξίσου σπουδαίες ομάδες και πλέον στρέφει το βλέμμα της στο μεγάλο καλοκαιρινό ραντεβού, των Ολυμπιακών Αγώνων.

Τα οκτάλεπτα με πρώτη την Ελλάδα: 3-6, 2-2, 2-3, 2-5

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γκιουβέτσης 1, Σκουμπάκης 1, Καλογερόπουλος 3, Γκίλλας, Παπαναστασίου, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 2, Αλαφραγκής, Παπανικολάου 2, Νικολαΐδης, Βλαχόπουλος, Τζωρτζάτος.

Ισπανία (Νταβίντ Μαρτίν): Αγκίρε, Μουναρίθ 1, Γρανάδος 4, Σαναούχα 1, Ντε Τόρο 1, Λαρούμπε 3, Φαμέρα, Καμπάνιας, Βαλς, Βαλέρα 2, Μάγιαρακ 1, Μπιέλ 3, Λόριο.