Άλιμος: Ανανέωσε η Ασημάκη

Η ομάδα πόλο του Αλίμου ανανέωσε το συμβόλαιο της Αλεξάνδρας Ασημάκη. 

Άλιμος: Ανανέωσε η Ασημάκη

Το σκουφάκι του Αλίμου θα φορά και τη νέα αγωνιστική σεζόν η Αλεξάνδρα Ασημάκη. Ανήμερα των γενεθλίων της σπουδαίας αθλήτριας ο σύλλογος προχώρησε στην ανακοίνωση της ανανέωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σαν σήμερα γεννήθηκε αυτός ο χαρισματικός άνθρωπος, που έμελλε να φωτίσει τις ζωές όλων γύρω της, να γράψει ιστορία μέσω του αθλητισμού και να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για τις νεότερες γενιές

Μια πραγματική αρχηγός, η αρχηγός μας, μια αληθινή μαχήτρια της ζωής και της υδατοσφαίρισης. Μια γυναίκα που διεκδικεί, μια μητέρα που δείχνει τον δρόμο

Αλεξάνδρα Ασημάκη, η οικογένεια του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson σου εύχεται χρόνια πολλά, να έχεις υγεία, όμορφες στιγμές και να συνεχίσεις να γράφεις με τον δικό σου μοναδικό τρόπο τα όνειρα σου. Είμαστε στο πλευρό σου στον δρόμο για το Παρίσι!

Παράλληλα, ο σύλλογος μέσω αυτής της ανακοίνωσης γνωστοποιεί ότι το θρυλικό «7» του παγκόσμιου πόλο, θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας!»