Α1 πόλο ανδρών: Το Π. Φάληρο 8-7 τον Εθνικό

Το Π. Φάληρο στο τέλος 8-7 τον Εθνικό 

Α1 πόλο ανδρών: Το Π. Φάληρο 8-7 τον Εθνικό

Με γκολ του Ογκουζτσάν στα 42 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε, το Παλαιό Φάληρο επιβλήθηκε του Εθνικού με 8-7, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών και στο πλαίσιο του Α' Ομίλου, το βράδυ της Παρασκευής (18/10).

Με τον Νίκο Καρακάση και τον Αιγύπτιο Αμρ Μπάσερ κανονικά στη σύνθεση -δεν είχαν αγωνιστεί στην πρεμιέρα με αντίπαλο τον Πανιώνιο-, η ομάδα του Κώστα Βαμβακάρη προηγήθηκε 4-0 στην πρώτη περίοδο και 7-4 στο ημίχρονο. Όμως, η αλλαγή τερματοφύλακα που έκανε ο Φάνης Κουντουδιός για τον Εθνικό, με την είσοδο του νεαρού Πανάρετου, άλλαξε τη μορφή του αγώνα, με το Παλαιό Φάληρο να μένει "άσφαιρο" για 15 λεπτά και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν σε 7-7 με τον Λιαπάκη, 1.46 πριν από τη λήξη.

Οι γηπεδούχοι έχασαν επίθεση με παίκτη παραπάνω, αλλά στην εξέλιξη της φάσης ο Ογκουζτσάν από τα 2μ. πέτυχε το νικητήριο γκολ, 42 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 8-7

Οκτάλεπτα: 4-0, 3-4, 0-1, 1-2.

Π. ΦΑΛΗΡΟ (Κώστας Βαμβακάρης): Γρηγοριάδης, Παζαΐτης, Ογκουζτσάν 2, Μπάσερ, Λεμπέσης 2, Καρακάσης 1, Κοντονής 1, Σπηλιόπουλος, Ζαχόπουλος, Καλής 2, Βάσσος, Σάρρος, Μπερδές, Γκαράνης, Μάμμος.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Δαμίγος, Πρέκας 1, Τεσάνοβιτς, Γερακούδης 1, Ιωάννου, Άντζιτς, Καραβιώτης, Παπάκος, Λιαπάκης 2, Λαδάς Π. 2, Λαδάς Σ., Πανάρετος, Ξυλάς 1, Νάννος.