Super League: «Κανονικά το ΟΦΗ-ΠΑΟΚ»
Η Super League με ανακοίνωση της έκανε γνωστό και επίσημα πως ο αγώνας ΟΦΗ-ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί κανονικά.
![Super League: «Κανονικά το ΟΦΗ-ΠΑΟΚ»](https://www.fosonline.gr/media/news/2025/02/07/333680/main/slmpala.jpg)
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέσυρε το αίτημα της για αναβολή του αγώνα της με τον ΟΦΗ μετά από μία διαδικασία που κράτησε αρκετές ώρες. Για να γίνει δεκτό ένα τέτοιο αίτημα απαιτείται η ομοφωνία από τις ομάδες και την ΕΠΟ.
Οι 13 ομάδες της μεγάλης κατηγορίας ψήφισαν υπέρ της αναβολής, ενώ το ίδιο έπραξε και η ΕΠΟ. Απέμενε η ψήφος της ΑΕΚ για να αναβληθεί το ματς, αλλά δεν υπήρξε ποτέ απάντηση, αφού σύμφωνα με όσα διέρρευσαν δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Μάριος Ηλιόπουλος. Έτσι το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά όπως ανακοίνωσε και η Super League.
Αυτό που έλειπε από τον Ολυμπιακό του Μεντιλίμπαρ
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:
«Ανακοινώνεται πως ο αγώνας ΟΦΗ-ΠΑΟΚ που έχει οριστεί για το Σάββατο 8/2/2025, θα διεξαχθεί κανονικά, καθώς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέσυρε το αίτημα αναβολής αυτού που είχε υποβάλλει νωρίτερα σήμερα, 7/2/2025».