Ολυμπιακός: Η αποθέωση Μεντιλίμπαρ στην Ισπανία

Για τον πρώην προπονητή του, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μίλησε ο Μάρκο Ντμίτροβιτς της Λεγανές.

Ολυμπιακός: Η αποθέωση Μεντιλίμπαρ στην Ισπανία

Την αποθέωση γνώρισε για ακόμα μία φορά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ από πρώην παίκτες του.

Ο λόγος για τον Μάρκο Ντμίτροβιτς που ήταν ο γκολκίπερ της Σεβίλλης την προπέρσινη σεζόν που κατέκτησε το Europa League υπό της οδηγίες του νυν τεχνικού του Ολυμπιακού, ενώ είχε αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του για 146 παιχνίδια σε Εϊμπάρ και Ανδαλουσία.

«Κανένας παίκτης δεν έχει το ειδικό βάρος να συστήσει κάποιον, αλλά ήταν στην αναζήτηση άλλων προπονητών», δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη του στην «Eldesmarque» και αποκάλυψε μια κουβέντα που είχε τότε με τον Αθλητικό Διευθυντή της Σεβίλλης, Μόντσι, όταν ο τελευταίος τον είχε ρωτήσει την άποψη του για τον Μεντιλίμπαρ, λόγω της κοινής τους παρουσίας στην Εϊμπάρ: «Με ρώτησε και του είπα την αλήθεια. Δεν ήμουν πολύ ικανός να του πω την άποψη μου, γιατί δεν είμαι αντικειμενικός με τον Μεντιλίμπαρ, αλλά στη θέση σου του είπα, θα υπέγραφα αμέσως τον "Μέντι"».

Στη συνέχεια τόνισε:

«Προσπάθησα να είμαι ειλικρινής σχετικά με τα πράγματα που μπορούν να κάνουν την ομάδα καλύτερη. Στο τέλος συνέβη, ο σύλλογος έκανε τη σωστή επιλογή και σε δύο μήνες αλλάξαμε μια δυναμική που κανείς δεν φανταζόταν ότι μπορούσαμε να αλλάξουμε. Κερδίσαμε το Europa League και τώρα ο Μεντιλίμπαρ, θριαμβεύει στην Ελλάδα»