Ολυμπιακός: Οι ιώσεις, ο Ζέλσον και η προετοιμασία για Λεβαδειακό

Οι Πιρόλα, Γιάρεμτσουκ και Παπακανέλλος ταλαιπωρήθηκαν με μία ίωση τις τελευταίες μέρες * Πώς θα διαχειριστεί ο Μεντιλίμπαρ τον Ζέλσον ενόψει Λεβαδειακού.

Ολυμπιακός: Οι ιώσεις, ο Ζέλσον και η προετοιμασία για Λεβαδειακό

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό την Κυριακή (20/10) στο Καραϊσκάκη και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα κληθεί να πάρει ορισμένες αποφάσεις για τους παίκτες που πρέπει να αφήσει εκτός αποστολής.

Από την Πέμπτη (17/10) έχουν προκύψει κάποια προβλήματα σε ό,τι έχει να κάνει με ιώσεις. Οι Λορέντσο Πιρόλα, Ρόμαν Γιάρεμτσουκ και Αντώνης Παπακανέλλος ταλαιπωρήθηκαν με μία ίωση και ο Μεντιλίμπαρ θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα τους συμπεριλάβει στην αποστολή ή θα τους αφήσει εκτός 20άδας για να μην ταλαιπωρηθούν περαιτέρω. Θα εξαρτηθεί από την εικόνα που θα παρουσιάσουν στην σαββατιάτικη προπόνηση (19/10).

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ζέλσον που προέρχεται από τραυματισμό και προπονείται κανονικά εδώ και μέρες, ο Μεντιλίμπαρ θα πάρει απόφαση και για τον Πορτογάλο μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (19/10).

Με τα έως τώρα δεδομένα πιο πιθανό είναι να δούμε την 20άδα τους Τσικίνιο και Γουίλιαν παρά τον Ζέλσον. Επαναλαμβάνουμε, όμως, ότι απομένει ακόμη μία προπόνηση έτσι ώστε να ληφθούν οι κατάλληλες αποφάσεις από τον Βάσκο τεχνικό.

Όπως και να ‘χει, όλοι τους θα είναι διαθέσιμοι για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μάλμε στη Σουηδία στις 24 Οκτωβρίου.