Ολυμπιακός: Η άνοδος του Γιαζίτζι και ο δρόμος που έχει μπροστά του

Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι έχει ανεβάσει στροφές με τον Ολυμπιακό, όμως, είναι πολύ σημαντικό να φτάσει σε υψηλά επίπεδα και στο τακτικό κομμάτι.

Ολυμπιακός: Η άνοδος του Γιαζίτζι και ο δρόμος που έχει μπροστά του

Στο φιλικό της Πέμπτης με τον Ατρόμητο ο Γιουσούφ Γιαζίτζι πήρε τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Έστω και σε φιλικό επίπεδο ο Τούρκος αγωνίστηκε με τους Πειραιώτες και πέτυχε μάλιστα και γκολ.

Η εικόνα του στον Ρέντη εδώ και μέρες είναι αρκετά καλή και ανεβάζει συνεχώς στροφές. Ο Γιαζίτζι άμεσα θα τεθεί στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ και είναι αλήθεια ότι στο προπονητήριο έχουν σχηματίσει εξαιρετική άποψη και θεωρούν ότι πράγματι είναι ο παίκτης που λείπει από τον Ολυμπιακό στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Σημαντικό επίσης ότι πρόκειται για σοβαρό παιδί που δουλεύει αρκετά και έχει διάθεση να βοηθήσει.

Αγωνιστικά ο Γιαζίτζι φτάνει σε επίπεδο για να τον χρησιμοποιήσει ο Μεντιλίμπαρ, όμως, ακόμα έχει δρόμο μπροστά του για να μπει για τα καλά στην ομάδα. Ο Τούρκος έχει κάνει βήματα προόδου, αλλά θα πρέπει να αφομοιώσει καλά και τη φιλοσοφία του προπονητή.

Σε αυτό ίσως να χρειαστεί λίγο χρόνο ακόμα, όμως για τον «Μέντι» είναι πολύ βασικό αυτοί που παίζουν από την μέση και μπροστά να μπορούν να πιέζουν ψηλά και να δυσκολεύουν την ανάπτυξη του αντιπάλου δίνοντας παράλληλα και κατοχές μπάλας με κλεψίματα. Η ουσία είναι πως ο Γιαζίτζι ανεβαίνει διαρκώς, αλλά θέλει δουλειά για να μπει στη λογική του Μεντιλίμπαρ.