Παναθηναϊκός: Πίστωση χρόνου σε Αλόνσο με... προϋποθέσεις

Στη θέση του παραμένει ο Ντιέγκο Αλόνσο, με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού όμως να έχει συγκριμένες απαιτήσεις για τη συνέχεια.

Παναθηναϊκός: Πίστωση χρόνου σε Αλόνσο με... προϋποθέσεις

Τρίζει η... καρέκλα του Ντιέγκο Αλόνσο μετά τη νέα αποτυχία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον Παναθηναϊκό να είναι πλέον στην 8η θέση της βαθμολογίας, 7 βαθμούς από την κορυφή και με συγκομιδή 9 βαθμών σε 7 αγωνιστικές.

Όπως αναφέρουν πηγές από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προς ώρας ο Ουρουγουανός τεχνικός παραμένει στη θέση του στον πάγκο των «πρασίνων», όμως να συνεχίζει να είναι προπονητής του «τριφυλλιού» πρέπει να ισχύσουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις για τη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Συγκεκριμένα από την «πράσινη» ΠΑΕ περιμένουν να δουν αντίδραση από την ομάδα, ενώ απαιτείται ένα σερί νικών για να καλύψει το βαθμολογικό κενό που έχει αυτή τη στιγμή.

Κατ' αυτόν τον τρόπο τα παιχνίδια με ΟΦΗ και Άρη για τη Super League κρίνονται εξόχως σημαντικά και ενδεχόμενη απώλεια βαθμών θα φέρει τον Ουρουγουανό ένα βήμα πιο κοντά στην έξοδο, όπως επίσης το ίδιο ισχύει και το ματς με την Τσέλσι για το Conference League.