Θύρα 7: «Την Κυριακή στις 18:00 όλοι στον Ρέντη»

Η Θύρα 7 με ανακοίνωση της καλεί τον κόσμο του Ολυμπιακού την Κυριακή (6/10) να βρεθεί στον Ρέντη για να ντοπάρει ψυχολογικά την αποστολή πριν αναχωρήσει για το ΟΑΚΑ.

Θύρα 7: «Την Κυριακή στις 18:00 όλοι στον Ρέντη»

Ένα παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό πάντα είναι ξεχωριστό για τον κόσμο του Ολυμπιακού. Και στο ματς με τη Μπράγκα οι φίλοι των Πειραιωτών έστειλαν μήνυμα στους ποδοσφαιριστές απαιτώντας τη νίκη επί των «πράσινων».

Η Θύρα 7 με ανακοίνωση που εξέδωσε καλεί τον κόσμο του Ολυμπιακού στον Ρέντη στις 18:00 την Κυριακή (6/10) για να αποθεώσει την αποστολή πριν αυτή αναχωρήσει για το ΟΑΚΑ και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Οι οργανωμένοι φίλοι των «ερυθρόλευκων» ζήτησαν από τον κόσμο να δώσει το παρών στο προπονητικό κέντρο, ενώ παράλληλα όσοι βρίσκονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα να εξηγήσουν στους νέους ποδοσφαιριστές τι σημαίνει αυτό το ματς για τον κόσμο του Ολυμπιακού.

«Αύριο οφείλετε στην ιστορία και στον κόσμο του Ολυμπιακού, να είστε λιοντάρια σε κάθε μονομαχία, σε κάθε διεκδίκηση! Να είστε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι για την μεγάλη ΝΙΚΗ! Όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα πρέπει.

Να εξηγήσετε στους καινούριους παίκτες μας, ότι δεν είναι ένα απλό παιχνίδι για εμάς!», αναφέρει σε ένα σημείο η ανακοίνωση της Θύρας 7.