Ολυμπιακός: Χάλασε του Ουνάς, πάει να φέρει τον Γιαζίτσι!

Δεν πιάνει τελικά λιμάνι ο Αντάμ Ουνάς, ο οποίος ήρθε στην Αθήνα για να περάσει εργομετρικά, αλλά δεν τα πέρασε * Ο Ολυμπιακός στρέφεται στον Γιουσούφ Γιαζίτσι και ετοιμάζεται να τον φέρει στην Ελλάδα. 

Ολυμπιακός: Χάλασε του Ουνάς, πάει να φέρει τον Γιαζίτσι!

Τέλος ο Αντάμ Ουνάς για τον Ολυμπιακό. Ενώ ήρθε στην Αθήνα για να περάσει εργομετρικά και ιατρικά, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλγερινός εξτρέμ δεν ήθελε να περάσει από εργομετρικά. Κι αυτή η πληροφορία προέκυψε λίγη ώρα μετά τα ρεπορτάζ που θέλουν την Αλ Σαντ να μπήκε σφήνα για την απόκτησή του.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν δεν μπορούσε να μπει σε αυτή τη διαδικασία και να ασχοληθεί άλλο με τον Ουνάς και στοχεύει πλέον στον Γιουσούφ Γιαζίτσι, ο οποίος αποτελούσε επίσης έναν από τους βασικούς στόχους των Πειραιωτών από τη δεξαμενή των ελεύθερων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τούρκος εξτρέμ που παίζει και σε ρόλο επιτελικού χαφ, είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό. Θυμίζουμε ότι για τον πρώην άσο της Λιλ έγραφαν εδώ και μέρες στην Τουρκία ότι παρά το ενδιαφέρον των Κρίσταλ Πάλας και Άστον Βίλα, θα υπογράψει στο τέλος στους «ερυθρόλευκους».