Ολυμπιακός: Έκλεισε εκκρεμότητες για να μην την πατήσει ξανά

Διαφορετικό τρόπο λειτουργίας επέλεξε ο Ολυμπιακός με τα συμβόλαια που ολοκληρώνονταν το καλοκαίρι του 2025.

Ολυμπιακός: Έκλεισε εκκρεμότητες για να μην την πατήσει ξανά

Ένα από τα ζητήματα που ταλαιπώρησαν αρκετά τον Ολυμπιακό την περασμένη σεζόν ήταν τα πολλά συμβόλαια που ολοκληρώθηκαν με το φινάλε της σεζόν. Οι Πειραιώτες είχαν αρκετούς παίκτες που έμεναν ελεύθεροι και… έτρεχαν να τους «δέσουν» και μάλιστα μετά από μία μεγάλη επιτυχία όπως η κατάκτηση του Conference League που όπως είναι λογικό αλλάζει την αξία των παικτών.

Έτσι τη φετινή σεζόν οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να κινηθούν διαφορετικά σε αυτό το θέμα για να έχουν και το κεφάλι τους ήσυχο. Ο τελευταίος που επέκτεινε το συμβόλαιο του με την ομάδα του Πειραιά είναι ο Ροντινέι, ο οποίος θα είναι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μέχρι το 2027.

Οι Πειραιώτες ήταν αρκετό καιρό σε διαπραγματεύσεις με τον Βραζιλιάνο μπακ και το θέμα τελείωσε οριστικά βάζοντας την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο με την ομάδα να έχει το κεφάλι της ήσυχο με τον αρχηγό της.

Μέσα στο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός είχε τελειώσει και το θέμα του Παναγιώτη Ρέτσου, ο οποίος υπέγραψε έως το 2028 με την ομάδα του Πειραιά. Στη συνέχεια πήρε σειρά ο Ανδρέας Ντόη που επίσης επέκτεινε έως το 2028. Κάπως έτσι ο Ολυμπιακός έκλεισε τις εκκρεμότητες με τα συμβόλαια που ολοκληρώνονταν το καλοκαίρι του 2025 και δεν θα… τρέχει σε μερικούς μήνες. Αυτή τη στιγμή δηλαδή ο μοναδικός που ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του είναι ο Μπιανκόν.