Στο Περιστέρι και ο Λάζαρος

Μπορεί να ταλαιπωρείται από τραυματισμό, αλλά ο διεθνής μεσοεπιθετικός βρίσκεται δίπλα στους συμπαίκτες του.

Στο Περιστέρι και ο Λάζαρος

Σε ένα σημείο που ο Ολυμπιακός τον είχε μεγάλη ανάγκη και ο ίδιος αισθανόταν πολύ καλά, αφού δεν είχε κληθεί στην Εθνική ομάδα και είχε πάρει τις ανάσες του, η ατυχία του χτύπησε την πόρτα. Ο λόγος για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος αποχώρησε από την προπόνηση της Παρασκευής λόγω θλάσης και μάλιστα θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Ο διεθνής εξτρέμ έχει ξεκινήσει την αποθεραπεία του και κάνει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να επιστρέψει όσο το δυνατόν συντομότερα. "Τρέχει" ήδη για να προλάβει το παιχνίδι με τη Μίλαν.

Ο Λάζαρος περίμενε πως και πως το ματς με τον Ατρόμητο και μπορεί να μην είχε τη δυνατότητα να αγωνιστεί, αλλά βρέθηκε στο Περιστέρι. Ο διεθνής εξτρέμ των Πειραιωτών παρακολουθεί το παιχνίδι από το μπουθ των επισήμων. Ήθελε να βρίσκεται δίπλα στους συμπαίκτες του σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110