Ολυμπιακός: Ίδιο ξεκίνημα με πέρυσι ο Ελ Κααμπί

Τέτοια εποχή ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί είχε τρία γκολ και πέρυσι όπως και στη φετινή σεζόν, αλλά σε περισσότερα παιχνίδια. Κι όταν πήρε μπρος έγινε ασταμάτητος. 

Ολυμπιακός: Ίδιο ξεκίνημα με πέρυσι ο Ελ Κααμπί

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί σκόραρε και με την Εθνική του Μαρόκου στο 4-1 με την Γκαμπόν, φτάνοντας στα τρία γκολ έως τώρα στη φετινή περίοδο. Μαζί με τα δύο που πέτυχε για τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση με τη Λαμία.

Ο Μαροκινός πρώτος σκόρερ του περσινού θριάμβου στην Ευρώπη, έχει αρχίσει να βρίσκει ξανά επαφή με τα δίχτυα και όποτε συμβαίνει αυτό μετά δεν σταματάει.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην περσινή σεζόν που έκανε κανονικά προετοιμασία μετά την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό και μπήκε από νωρίς στη δράση με τα ευρωπαϊκά προκριματικά, είχε πετύχει μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη πάλι τρία γκολ. Τα δύο μαζεμένα στη νίκη επί της Τσουκαρίτσκι στο Φάληρο και ένα πάλι επί της Λαμίας (!) για το πρωτάθλημα.

Έκτοτε, μέσα στον περσινό Σεπτέμβρη είχαν ακολουθήσει γκολ επί της ΑΕΚ, της Κηφισιάς, του Άρη (2) και με την Φράιμπουργκ άλλα δύο. Σύνολο έξι γκολ!

Και βέβαια κάπως έτσι άρχισε το ταξίδι του μέχρι τα 33 γκολ, με τελευταίο εκείνο στον επικό τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας. Κάπως έτσι το έχει φανταστεί και για φέτος ο δεινός αυτός εκτελεστής.